Inkoon toko

Share |

Keskiviikko 8.9.2010 klo 0.22


Lauantaina oltiin Andrean kanssa katsomassa SM nomea. Olipas se mielenkiintoista ja koirat ja ohjaajat olivat niin mielettömän taitavia, ja tehtävät vaikeita.

Andrea lähti myöhemmin lauantaina Naistenklinikalle synnyttämään:) Onneksi tyttö päätti tulla vasta illalla eikä iltapäivällä kun oltiin SM:iä katsomassa:)

Sunnuntaina tokoiltiin sitten Inkoossa. Ja tällä kertaa ei tullut yhtään nollaa, joten ykkönen tuli. Pieni laskuvirhe oli tapahtunut, joten Demin pisteet olikin 290 tasan, eikä 290,5.

Liikkeet tehtiin vähän eri järjestyksessä kun normaalisti; tunnarit, seuraaminen, istuminen, luoksetulo, hyppynouto, ruutu, metalli ja kaukkarit.

Pisteet: paikallaolo: 10, seuraaminen 9, istuminen 10, luoksetulo 7, ruutu 10, hyppynouto 7, metalli 8, tunnarit 9,5, kaukkarit 9,5, kokonaisvaikutus 10.  290 KP sij 1/6

Luoksetulossa vaihtoi taas raviin seisomisen jälkeen, pysähdykset OK. Hyppynoudossa pelleili, lähti menemään väärään suuntaan kapulan kanssa, tuli heti kun huusin "tuo" ja onneksi hyppäsi takaisinkin, vaikka tuli ihan vinosti esteelle. Metalli piti taas tappaa.. Muuten ei voi olla kun tyytyväinen. Laisi on kiltti, mutta oli Demi kyllä ihan hyväkin. Itselle tulee rennompi olo kun on reilu tuomari, sen takia koirakin tekee reippaampi ja koko kisa menee paremmin. Demin kanssa on kyllä niin mukava harrastaa ja kisata.  

 

Seija Vahtera otti kivoja kuvia. Kiitos Seija kuvista. Vein kuvat galleriaan. Facebookissa tuli niin paljon onnitteluja, kiitos kaikille onnitteluista!

 Kuvat: Seija Vahtera


Kommentit

8.9.2010 10.33  KatiH

Onnittelut ykkösestä ja hienoista pisteistä!!:) Me oltiin porukalla niin ylpeitä teistä kun sain viestin Ruotsinmaalle tuloksestasi. Vielä erikseen terveiset Demin isän omistajalta; Toppen!!

Kati

16.9.2010 20.27  Maahispoppoo

Onnittelut! Hienot pisteet!=)

16.9.2010 20.28  Maahispoppoo

Onnittelut! Mihin se eka katosi?
Hienot pisteet! =)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini