Kuulumisia

Share |

Sunnuntai 29.8.2010 klo 0.45


Vähän kuulumisia pitkästä aikaa.

Emman poski turposi elokuussa uudestaan. Soitin Espoon eläinsairaalaan koska täälläpäin ei mikään ell halunnut poistaa Emman hammas, kun Emma on niin vanha. Emma joutui ensin terveystarkastukseen ja otettiin verinäytteitä ja ell tutki sitä muutenkin tarkasti. Kaikki veriarvot olivat normaaleja. Emma sai kehuja että on hoikka ja todella hyvänkuntoinen iäkseen. Emmahan täyttää parin kuukauden päästä 13. Teräsmummo:)  Hammas poistettiin, juuri oli luutunut leukaluuhun kiinni, joten oli ollut kova homma. Samalla ell putsasi muut hampaat, joten nyt Emmalla on melkein yhtä hienot ja valkoiset hampaat kun Demillä... Lasku oli iiiiiiso!!! Mutta sehän on vaan rahaa, olisi ne rahat mennyt muutenkin. Nyt on Emmalla hyvää olla kun hammas ei enää särje.

Demin kanssa käytiin heinäkuussa näyttelyssä. Tuomari Santamäki mittasi ja mittasi Demiä, ja sanoi että on 7,5 senttiä alle ihannesäkä.

Arvostelu: Liian pieni. Hyvät rungon mittasuhteet korkeus/pituus. Ilmekäs pää. Jalo kaula. Hyvä rinnan syvyys. Kiharat saisivat ulottua pidemmälle jalkoihin.  Käyttäytyy hyvin. Rakenne saisi olla kauttaltaan vahvempi.

Hylätty.  Että sillee....

Demin kanssa ollaan treenattu hakua. Tähän asti on treenit mennyt todella hyvin. Luulen että Demistä voi tulla oikein hyvä hakukoira, kunhan vaan osaan viedä treenit eteenpäin ilman sössimistä.

Myös jälkeä ollaan tehty aina silloin tällöin, ja kyllä sekin sujuu ihan mukavasti, vaikka riistajäljet välillä sekoittaa Demin pää.

Viime tiistaina oltiin sorsajahdissa. Mielenkiintoinen kokemus sekin. Koirat pääsivät noutamaan vasta pimeässä pitkän odotuksen jälkeen. Ihan hyvin Demi toimi metsästyskoirana, vaikka metsästys ei olekaan meidän juttu. Mutta oli kiva kokeilla. Vasta-ammutut sorsat olivat Demin mielestä aivan ihania, ja niitä oli mukavaa noutaa:)

Alhaalla kuvia tämän päivän jälki ja esineruututreenistä:

Molli esineruudussa

Demi esineruudussa

061.png

Molli jäljestää

Demi jäljestää ja keppejäkin löytyy

Treenin jälkeen on kiva leikkiä...

...ei niin kiva poseerata.

Mustikat maistuu!


Kommentit

31.8.2010 22.23  Maahispoppoo

Kuvat ihania-taas kerran! Nauttikaa syksystä!
Hösten är bäst!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini