Kuulumisia

Share |

Tiistai 26.9.2023 klo 10.18


maya_och_loppan.jpgMAYA

Mayan kanssa ollaan oltu kahdessa NOME kokeessa. Ekasta tuli nolla. Silloin Maya vaan juoksi hakuruudussa, eikä löytänyt? riittävästi riistoja.

24.9 startattiin Kemiössä. Tuomarina ihana Mika Lappalainen. Ilma oli hieno ja paikka oli upea. Mayakin toimi kivasti. Valitettavasti tällä kertaa vaan juoksi jäljellä eikä löytänyt kania. ALO2. Maya tykkää juosta, ja kaikki mitä se tekee se tekee täysillä. Jalat vie eikä nenä aina ehtii mukaan. Mutta olen kyllä äärettömän tyytyväinen Mayaan kuitenkin. Vaikka vauhti oli vähän liikaa, niiin se teki mun kanssa kuitenkin yhteistyötä. Seurasi hienosti ampujan perässä, otti kaikki riistat empimättä, ja nopeasti  kaikki käteen. Vauhtia ja intoa riitti.. Rakas Maya! Ihan hyvä että joutuu vielä alokasluokkaan ensi vuonnakin, niin saadaan lisää kokemusta. Kyllä Mayasta viellä hyvää tulee.

LOPPAN

Loppan täytti 12.9 jo 6 vuotta! Jotain ollaan kyllä puuhailtu myös Loppanin kanssa. 

Osallistuttiin PM rallytokoon. Rata oli kinkkinen ja me ollaan vähän ruosteessa, mutta hyvin Loppan kyllä teki, vaikka virheitäkin tuli. Mutta sitten Loppan päätti moikata ajanottajaa joka istui houkutuksen ja ihan kehänauhan vierellä, ja se oli sitten siinä meidän kisa.. Ei voi muuta kun nauraa.. Voi Loppan. 

Loppan on saanut jäljestää, ja on kyllä ihan mielettömän hieno jälkikoira. Kokeeseenkin oltiin menossa, mutta sitä oli pakko perua, koska tuli hammasongelmia, ja Loppanilta poistettiin kulmahammas, ja oli sitten duupattu. Metrin este tuottaa vähän vaikeuksia.. Katsotaan miten me jatketaan. 

Netta_fin.jpg

NETTA

Netta on jo 6 kuukautta ja on hauska pieni puuha Maya. Netan kanssa olen tehnyt vähän sitä sun tätä..

Se on noutanut riistoja ja dameja, opetellut vähän malttia, opetellut uimista, vähän tokoa.. vähän hakua.. 

Netta on aika rauhallinen mutta kuitenkin vauhdikas. 

Katsotaan mitä Netasta tulee kun se kasvaa. 

SMILLA

Smilla.jpgSmilla piti olla Kenin luona vaan vähän aikaa, kun se niin hermostuu pikku pennuille, eikä muutenkaan viihdy muiden koirien kanssa. Mutta siellä se on vieläkin. Ja heillä on niin kivaa.. Ja Smilla niin tykkää Kenistä, että en nyt raaskii ottaa se pois sieltä. Vaikka niin haluaisin Smillan kotiin. Mutta koiran parasta pitää ajatella, ja mehän tavataan usein. 

KASVATIT

Gransvansarnas Milton kävi NOME  kokeessa ja sai  hienosti heti ALO1 hienoin arvostelun. Paljon onnea  Erja ja Milton.

Milton_fin.jpg

Paavo (Gransvansarnas Frex)  kävi taippareissa mutta harmittavasti ei ottanut kania jäljen päästä. Mutta hyvä yritys kuitenkin. 

Kuva: Ian Granström

paavo2.jpg

Tein tällaisen collaasin puoli vuotiaista pennuista. On  ne ihania mussukoita.

Niilo, Zolo, Veikko, Tipsi, Taika, Hilma ja Netta. 

valparna_6_manader2.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini