Tokokoe SNJ kesäleirillä

Share |

Tiistai 6.7.2010 klo 23.06


Keli oli aivan hirveän kuuma, vähän kyllä mietin että onko järkevä lähteä kisaamaan kun lämpömittari näytti +40 meillä kotona, mutta pakkohan oli lähteä kun olin luvannut osallistua kiharakerhon joukkueessa, ja meitä oli vaan 3. Koe meni kuitenkin aika hyvin. Viime viikon tehotreeni tuotti tulosta.  Demi toi metallikapulan ja pysähtyi taas seisomaan luoksetulossa, nämä molemmat liikkeet olivat aivan hukassa vielä viime viikon alussa, ja kyllä me hiottiin paljon muutakin viime viikon aikana.

Ruutu taas nolla. Ei sen takia ettei Demi osaisi mennä ruutuun, vaan sen takia että sillä on liian hyvä motivaatio mennä ruutuun:) Demi lähti liikkurin käskystä:(  Mä en tajunnut stopata Demiä ja lähettää uudestaan, niin olisin saanut tehdä, kertoi tuomari. Luulin että liike menee nollille kun koira varaslähtee, joten annoin sen mennä. Tuomarin mukaan teki kympin ruutu. Ei voi mitään, taas opin jotain uutta, kannattaisi varmasti lukea sääntökirjaa.

Paikallaolosta 8,5, meni kuulemma vähän hitaasti maahan, ja ylösnousussa sai kirppuja. Seuraaminen: 9, hiukan liian tiivis, vasempaan käännökset saisi olla terävämpiä. Istuminen: 10. Ruutu: 0.  Luoksetulo: 7,5 olisi saanut pysähtyä nopeammin. MUTTA LAUKKASI:) Hyppynouto: 8  minä odotin liian kauan että Demi ensin katseli minua ennen kun annoin käskyn, Metalli: 8,5, olisi saanut olla ripeämpi:) Itse olen tyytväinen että ylipäätänsä toi sen. Tunnistusnouto 8,5, pientä epävarmuutta tuomarin mukaan. Kaukkarit: 7,5, yksi ylimääräinen käsky ja liikkui vähän edes takaisin. Kokonaisvaikutus: 9,5.

Liikkeet tehtiin sekoitettuna ja kahdessa erässä.

Olen kyllä niin tyytyväinen, koska hyvin Demi jaksoi vaikka oli niin kuuma ilma, eikä ottanut häiriötä uudesta paikasta, eikä mistään muustakaan. Reipas likka!

Eksyin kotimatkalla, ajelin sinne sun tänne, ja lopuksi jouduin soittaa pojalleni, että katsoo netistä missä mä oikein olen. Kotimatka kesti yli 3 tuntia. Olisi varmaan korkea aika hankkia GPS.

Muuten ollaan treenattu hakua, ja tähän asti on mennyt oikein mukavasti, ja Demi on oppinut  nopeasti ja tykkää. Jatkamme harjoitukset ja katsotaan miten menee...

Demi nauttii

Emma on kiinnostunut kaloista.

Molli, aina yhtä filmaattinen:)


Kommentit

7.7.2010 9.38  KatiH

Onnittelut hienosta tuloksesta vaativassa hellesäässä!:) Ihana kuva Demistä keinussa - oikea kesätyttö!

KatiH

7.7.2010 22.27  Pia M.

Hyvä Demi ja Åsa :)
Teillähän ihan tosi hienosti. Harmi se ruutu, mutta pääasia, että motivaatiota löytyy, eikös vaan !

11.7.2010 21.47  Seija

Hienosti te jaksatte uurastaa!
Ja aina yhtä kauniita kuvia ♥


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini