Kuulumisia

Share |

Tiistai 22.6.2010 klo 0:53


BH koe meni hyvin. Demi oli oikein reipas ja seurasi mallikkaasti molemmat seuraamiskaaviot, meni hyvin istumaan ja maahan mutta tuli luoksetulossa suoraan sivulle, niin kun olen sille opettanutkin, joten Demi ei tehnyt mitään väärin. Paikallolokin meni hyvin. Kaikista liikkeistä saatiin erinomaista paitsi luoksetulosta josta saatiin hyvän, suoraan sivulletulon takia.  Kaupunginosuus meni myös oikein hyvin.

Ollaan nyt oltu pari kertaa hakutreeneissä ja kivaa on ollut. Demi on oikein lupaava hakukoiran alku, minäkin olen taas innostunut hausta,  kun koira niin tykkää.

Muutama jälkeäkin olen Demille tehnyt.

Eilen olin tallannut lyhyen jäljen jossa muutama namipala säännöllisin välein, ja 6 keppiä. Se oli ihan huono jälki koska namipalat olivat täynnä muurahaisia, ja joka kepin päällä oli etana. Ei ollut hyvä juttu ollenkaan, koko jäljestäminen meni vähän pipariksi. Seuraava jälki pitää tehdä pellolla...

Esineitäkin ollaan haettu ja on Demi etsinyt kolikkoakin pikkuruudusta ja juossut hakemaan pudonnutta esinettä.

Tokoa ollaan harjoiteltu melkein joka päivä jotain pientä. Nyt on taas hauska treenata kun Demi itse tulee pallo suussa kysymään että leikitkö mun kanssa:) On se niin ihanaa kun Demi vihdoinkin on ihan omaa itsensä.

Aion kyllä leikata Demiä ennen seuraavaa juoksua, koska on se aika vaikeita harrastaa koiran kanssa joka on aivan koomassa melkein 3 kuukautta juoksun yhteydessä.

Tokossa meillä on kyllä treenaamista. Suurimmat ongelmat ovat tassujen käyttöä noudoissa, ja pysähdysten ennakkoiminen luoksetulossa. Tällä hetkellä sujuu ruutu ihan mukavasti, tunnareissakin ollaan menty parampaan suuntaan. No onhan meillä pari viikkoa aikaa harjoitella ennen seuraavaa kisaa, eiköhän me ratkotaan kaikki ongelmat ennen sitä:)  TUSKIN.... menee miten menee.

Ilmoitin Demin näyttelyyn heinäkuussa. Kyllä nyt kerran vuodessa pitää näyttelyssä käydä:)

Ja tässä vähän huonoja kuvia.


Kommentit

29.6.2010 6:33  Katja ja karvakorvat

Onnea BH Demi :)

1.7.2010 0:03  Åsa

Kiitos Katja.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini