Kaikenlaista..

Lauantai 22.11.2008 klo 19.41

Kyllä kai täytyy tännekin jotain kirjoitella, vaikka ei ole oikein inspiraatiota:) Treenirintamalla on ollut rauhallista. Demille olen ottanut vähän tottista silloin tällöin. Viime viikon maneesitreeneillä oikein hämmästyin kun otettiin kaikenlaista ja huomaisin miten paljon Demi jo osaa, vaikka omasta mielestäni en ole juuri mitään sille opettanut. Niin ne nuoret koirat vaan oppivat näppärästi. Demi tykkää kyllä tehdä temppuja, mutta eniten se tykkää juoksemisesta, on kyllä kova spurtteilemaan:) Sen jälkeen tulee rottien pyydystäminen ja kolmannella sijalla tulee lelut, ja sitten koira-kaverit ja metsä. Minä olen siinä ehkä kymmennellä sijalla:) No ehkä minäkin nousen listalla, kunhan tuo rämäpää aikuistuu.. toivon ainakin näin:)

Nyt on talvi ja lumi maassa. Ainakin tänään:) Jopa mummot innostuivat vähän juoksemaan kun oli niin kivaa lumessa juosta.  

Eilisen lenkillä otin kuvia ensi lumen riemusta, ja aika kivat kuvat sainkin, kun aurinkokin näyttäytyi. Kuvat löytyy täältä.

Tänään mentiin jälleen Tuulan porukan kanssa koiratarhalle. Ensin otettiin tottista nuorille koirille, ja sen jälkeen saivat taas juosta. Ja kyllä Åke ja Demi juoksevat! Ja Molli, sekin on alkanut juosta niin, että yksi päivä oli ihan kankea lenkin jälkeen, kun eihän se nyt  tuolla tavalla  on ennen spurttaillut. Jollain tavalla se ärsyttää Mollia kun se ei saa Demin kiinni, ja sitkeä koira kun on, niin juoksee vaan hullun lailla, eikä anna periksi, vaikka ei ikinä saa sitä kiinni. Molli raukka. Piti ihan videoida, kun tuo hullu spurttailee, vaikka se ei siinä täysillä mennytkään, vähän kevyttä laukkaa, sen verran vaan ettei nuo hitaammat saivat kiinni, on

 kyllä aikamoinen vinttikoira:):)

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: videot, kuvat

Jälkeä, tottista ja uusia kuvia

Sunnuntai 26.10.2008 klo 0.36

Kenin sivulla aivan ihania kuvia tilheistä! Kuvat löydät  täältä 

Keskiviikkona treenasin koirien kanssa tokoa/tottista Inkoon museokentällä ennen kun toko ryhmä alkoi, ja Demi pääsi myös ottamaan paikalloloa ja vähän häiriötreenejä ryhmän kanssa. Demiä kiinnostaa nyt ympäristö kovasti, mutta silloin kun keskittyy tekee  ihan mukavasti. Mollikin pääsi ottamaan ruutua, luoksetuloa ja vähän seuraamista.

Torstaina tein Demille jälkeä. Olin päättänyt tehdä ihan huolellinen nami-jälki, joten tallasin aika pitkän jäljen ja laitoin joka askeleelle makupalan.  Sitä jälkeä emme kuitenkaan koskaan päässeet ajamaan, koska pikku-belggari Friidu päätti karkaamaan metsään syömään nameja, ja niitähän riittikin. Myös lopussa oleva rasia Friidu löysi. On kyllä aikamoinen epeli:) Kyllä huomaa että emäntä on tehnyt ahkerasti Friidulle jälkeä, kun on noin innostunut. Friidulle otettiin taas tuuliharjoitteluja, ja se on kyllä aivan ihana, miten se rakastaa maalimiehet (Tuulaa ja minua) :):) Ihana pentu.

Takaisin Demin jälkihommeliin... ei auttanut muuta kun talloo uuden jäljen, tällä kerralla en jaksanut niin pitkän tehdä, mutta Demi jäljesti hyvin! Hyvin kelpasi maksanmakkaranpalaset, juustot jäi suurimman osan metsään:) Mutta olen tyytyväinen, paras jälki tähän asti, joten jatkossakin namit taas jäljille.

Otettiin koirille vähän tottistakin niin kauan kun jäljet vanhenivat.

Demi pääsee vihdoinkin mukaan lenkille. Ei onnu enää, eikä edes tassuttelee varovaisesti lenkin jälkeen. Aloitettiin varovaisesti, ensin tehtiin ihan vaan 10 min lenkkejä, jolloin Demi sai juosta vapaana, mutta nyt kestää jo pidempiä lenkkejä, tänään oltiin 1,5 tuntia pellolla, jolloin se riehui koko ajan. Ja hyvin meni. Ja vauhtia ja intoa kyllä riittää, kun vihdoinkin pääsee juoksemaan. Minä niin nautin kun seurailen sen vauhdikasta menoa, on niin ketterä ja nopea ja nauttii liikkumisesta.  On se kivaa.

Tänään otin taas kameran mukaan lenkille, ja otin paaaaaljon kuvia.. Minähän näen mun omat koirat niin eri tavalla kun muut, ja vaikka kuva voi olla vähän heikkolaatuinen, niin voin tykätä siitä vaan sen takia että koirilla on hauska ilme:) Mutta eihän kukaan jaksa katsoa 100 samanlaista kuvaa, joten tänään yritin olla järkevä kun tein taas uuden albumin. Hauskoja juoksukuvia sain Demistä, ja ihania poseeraamiskuvia Idasta ja Demistä kun seisovat kiven päällä. Niitä otinkin sitten hirveä määrä, olipas se vaikeita valita parhaat. Uudet kuvat löytyy täältä

Demi vauhdissa.

Lenkin jälkeen joutuivat kaikki koirat suihkuun, olivat kyllä niin mutaisia!

Pakollinen poseeramiskuva ei meinannut tänään ollenkaan onnistua:) 

2 kommenttia . Avainsanat: jälki, tottis, kuvat

Metsässä treenaamassa

Maanantai 13.10.2008

Demi seuraaOnnistuin sähläämään niin paljon, että tämän päivän teksti häipyi, enkä enää muista oikein mitä olin kirjoittanut:( Uusi blogi, en vielä oikein hallitse nää päivitykset. Mutta tässä koko teksti uudestaan: Tehtiin jälkeä ja niin kauan kun jäljet vanhenivat otetttiin vähän tottista keskellä metsää. Mollille tein vaan janatreenejä, ja Demille tallasin ehkä 50 m pitkä jäljen, johon laitoin hyvin hajustettuja keppejä. En ole opettanut kepit Demille, halusin vaan nähdä reagoiko se niihin ihan itse, ja niin se otti heti ensimmäisen kepin suuhunsa.. reipas likka kun jäljestää vaan mun tallaama jälki ilman makupaloja. Häiriöitä riitti, koska ihan jäljen vierelle ilmestyi kaksi sienestäjää, ja vielä polulle ihminen koiransa kanssa, juuri silloin kun Demin piti jäljestää. Mutta alku ja loppu meni hyvin. Lisää kuvia tämän päivän treenistä löytyy täältä.
Molli seuraa

Molli seuraa

Molli seuraa

 

till_bloggen2.jpg

 

1 kommentti . Avainsanat: tottis, jälki, kuvat