Jälkeä, tottista ja uusia kuvia

Share |

Sunnuntai 26.10.2008 klo 0:36


Kenin sivulla aivan ihania kuvia tilheistä! Kuvat löydät  täältä 

Keskiviikkona treenasin koirien kanssa tokoa/tottista Inkoon museokentällä ennen kun toko ryhmä alkoi, ja Demi pääsi myös ottamaan paikalloloa ja vähän häiriötreenejä ryhmän kanssa. Demiä kiinnostaa nyt ympäristö kovasti, mutta silloin kun keskittyy tekee  ihan mukavasti. Mollikin pääsi ottamaan ruutua, luoksetuloa ja vähän seuraamista.

Torstaina tein Demille jälkeä. Olin päättänyt tehdä ihan huolellinen nami-jälki, joten tallasin aika pitkän jäljen ja laitoin joka askeleelle makupalan.  Sitä jälkeä emme kuitenkaan koskaan päässeet ajamaan, koska pikku-belggari Friidu päätti karkaamaan metsään syömään nameja, ja niitähän riittikin. Myös lopussa oleva rasia Friidu löysi. On kyllä aikamoinen epeli:) Kyllä huomaa että emäntä on tehnyt ahkerasti Friidulle jälkeä, kun on noin innostunut. Friidulle otettiin taas tuuliharjoitteluja, ja se on kyllä aivan ihana, miten se rakastaa maalimiehet (Tuulaa ja minua) :):) Ihana pentu.

Takaisin Demin jälkihommeliin... ei auttanut muuta kun talloo uuden jäljen, tällä kerralla en jaksanut niin pitkän tehdä, mutta Demi jäljesti hyvin! Hyvin kelpasi maksanmakkaranpalaset, juustot jäi suurimman osan metsään:) Mutta olen tyytyväinen, paras jälki tähän asti, joten jatkossakin namit taas jäljille.

Otettiin koirille vähän tottistakin niin kauan kun jäljet vanhenivat.

Demi pääsee vihdoinkin mukaan lenkille. Ei onnu enää, eikä edes tassuttelee varovaisesti lenkin jälkeen. Aloitettiin varovaisesti, ensin tehtiin ihan vaan 10 min lenkkejä, jolloin Demi sai juosta vapaana, mutta nyt kestää jo pidempiä lenkkejä, tänään oltiin 1,5 tuntia pellolla, jolloin se riehui koko ajan. Ja hyvin meni. Ja vauhtia ja intoa kyllä riittää, kun vihdoinkin pääsee juoksemaan. Minä niin nautin kun seurailen sen vauhdikasta menoa, on niin ketterä ja nopea ja nauttii liikkumisesta.  On se kivaa.

Tänään otin taas kameran mukaan lenkille, ja otin paaaaaljon kuvia.. Minähän näen mun omat koirat niin eri tavalla kun muut, ja vaikka kuva voi olla vähän heikkolaatuinen, niin voin tykätä siitä vaan sen takia että koirilla on hauska ilme:) Mutta eihän kukaan jaksa katsoa 100 samanlaista kuvaa, joten tänään yritin olla järkevä kun tein taas uuden albumin. Hauskoja juoksukuvia sain Demistä, ja ihania poseeraamiskuvia Idasta ja Demistä kun seisovat kiven päällä. Niitä otinkin sitten hirveä määrä, olipas se vaikeita valita parhaat. Uudet kuvat löytyy täältä

Demi vauhdissa.

Lenkin jälkeen joutuivat kaikki koirat suihkuun, olivat kyllä niin mutaisia!

Pakollinen poseeramiskuva ei meinannut tänään ollenkaan onnistua:) 

Avainsanat: jälki, tottis, kuvat


Kommentit

27.10.2008 9:14  Seija

Moi!
Olit saanut ihania syksykuvia koirista, sopivasti kuralla "höystettynä"...
Mun suosikki kuvista oli se, minkä olit nimennyt 'Kimppakivaa' -siinä on sitä jotain...

29.10.2008 14:06  Åsa

Oli kyllä todellakin kurainen pelto:) Aika hauska että tykkäät tosta kuvasta, itse en meinannut sitä edes galleriaan laittaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini