Kaikenlaista..

Share |

Lauantai 22.11.2008 klo 19:41


Kyllä kai täytyy tännekin jotain kirjoitella, vaikka ei ole oikein inspiraatiota:) Treenirintamalla on ollut rauhallista. Demille olen ottanut vähän tottista silloin tällöin. Viime viikon maneesitreeneillä oikein hämmästyin kun otettiin kaikenlaista ja huomaisin miten paljon Demi jo osaa, vaikka omasta mielestäni en ole juuri mitään sille opettanut. Niin ne nuoret koirat vaan oppivat näppärästi. Demi tykkää kyllä tehdä temppuja, mutta eniten se tykkää juoksemisesta, on kyllä kova spurtteilemaan:) Sen jälkeen tulee rottien pyydystäminen ja kolmannella sijalla tulee lelut, ja sitten koira-kaverit ja metsä. Minä olen siinä ehkä kymmennellä sijalla:) No ehkä minäkin nousen listalla, kunhan tuo rämäpää aikuistuu.. toivon ainakin näin:)

Nyt on talvi ja lumi maassa. Ainakin tänään:) Jopa mummot innostuivat vähän juoksemaan kun oli niin kivaa lumessa juosta.  

Eilisen lenkillä otin kuvia ensi lumen riemusta, ja aika kivat kuvat sainkin, kun aurinkokin näyttäytyi. Kuvat löytyy täältä.

Tänään mentiin jälleen Tuulan porukan kanssa koiratarhalle. Ensin otettiin tottista nuorille koirille, ja sen jälkeen saivat taas juosta. Ja kyllä Åke ja Demi juoksevat! Ja Molli, sekin on alkanut juosta niin, että yksi päivä oli ihan kankea lenkin jälkeen, kun eihän se nyt  tuolla tavalla  on ennen spurttaillut. Jollain tavalla se ärsyttää Mollia kun se ei saa Demin kiinni, ja sitkeä koira kun on, niin juoksee vaan hullun lailla, eikä anna periksi, vaikka ei ikinä saa sitä kiinni. Molli raukka. Piti ihan videoida, kun tuo hullu spurttailee, vaikka se ei siinä täysillä mennytkään, vähän kevyttä laukkaa, sen verran vaan ettei nuo hitaammat saivat kiinni, on

 kyllä aikamoinen vinttikoira:):)

 

 

Avainsanat: videot, kuvat


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini