Demi on nyt iso likka..

Share |

Sunnuntai 7.12.2008 klo 21.58 - Muuta


En mää noita tyhmiä tottisjuttuja jaksa tehdä, kun niistä ei ole mitään hyötyä sanoo Molli....->

.. koska tänään alkoi sen ensimmäinen juoksu. Huomattiin kyllä muutama päivää sitten että Åke oli niin kiinnostunut Demin peffasta, joten vähän arvasin että kohta se alkaa. Tänään oltiin aamupäivällä Tuulan poikien kanssa pitkällä metsälenkillä, eikä ne  millään tavalla huomioinut Demiä, vaan leikkivät vaan ihan normaalisti sen kanssa,aika ihmeellistä, koska melkein heti kun tultiin kotiin, huomasin että juoksu oli alkanut. Nyt loppui meidän yhteiset lenkit taas vähän aikaa.

Ehkä Idallekin tulee juoksu nyt kun Demillä on, koska Idalla ei ole ollut kunnon juoksuaika sen jälkeen kun Emma leikattiin. Ida seurasi aina Emman juoksurytmiä, ja sai pari viikkoa Emman jälkeen aina juoksunsa, sitten kun Emmalle ei enää niitä tullut, niin ei tullut Idallekaan.... aika tyypillistä Idalle:)

Eilen oltiin Mollin kanssa kinkkukisoissa, ja huonosti meni. Jos Mollilla on junttipäivä, niin sitten se on juntti koko päivän..  Molli jäi nyt eläkkeelle ainakin PK puolelta, saa nähd viitsinkö edes tokokisoihin sen kanssa enää mennä... 

Toivon niin että Demin tekemisen ilo säilyy, ja että se pysyy tällaisena, vähän hassu, ja leikkisä, silloin on helpompi harrastaa ja kisata. 

Molli on niin totinen ja rauhallinen, ja aina joudun miettiä miten saan sen motivoitu tottikseen. Hakumetsässä napsi taas rullan.. Tottiksesta saatiin kiltiltä tuomarilta säälipisteitä tasan 70. Jos minä olisin ollut tuomarina, olisin antanut 57:):) 

No se siitä.. vähän aikaa aina harmittaa, sitten se menee taas ohi, mutta enää en viitsi lyödä päätäni seinään, ainakaan PK puolella Mollin kanssa, ja onhan se jo aika vanhakin, joten se on eläkkeensä ansainnut:)

Variksen laitoin takaisin pakkaseen, täytyy sitten taas joskus, ihan ajatuksella treenata niitäkin juttuja Demin kanssa.

Tottistemppuja ollaan Demin kanssa tehty joka päivä. Tänään treenattiin metallinoutoa. Kapulahan oli lämmin kun oli ollut sisällä, joten ei haitannut vaikka ulkona oli pakkasen puolella. Reippaasti Demi nouti myös metallia, ihan yhtä hyvin kun puukapulaakin.  Demi niin tykkää kaikesta mitä med tehdään yhdessä,  ja on aina valmis tekemään. Toivottavasti tää sen ensimmäinen juoksu menee helposti, ja ettei sille tulee mitään hormoonijuttuja juoksun jälkeen.

Housuihin Demi suhtautui hyvin, ei ole edes yrittänyt saada niitä pois, vaan tyytyi kiltisti siihen että sillä on nyt pöksyt päällä:)

Avainsanat: muuta, kisat


Kommentit

7.12.2008 23.09  Meiän lössi

Taas arvasin väärin, kun olin ihan varma että Demihän ei housuja suostu pitämään :)on se niin fiksu kun ymmärtää että ne on niitä "naisten" juttuja nyt ;)

7.12.2008 23.37  Åsa

Niinhän minäkin luulin, että se repisi niitä pois saman tien. Mutta ei välitä niistä ollenkaan, ainakaan vielä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini