Varis- ja damitreeni..

Share |

Torstai 4.12.2008 klo 17.11


boll.jpgEilen tuli mieleen että siitä on aikaa, kun olen Demille riistaa näyttänyt joten otin aamulla varis pakkasesta, ja metsälenkin jälkeen treenattiin Demin kanssa vähän nomejuttuja pihalla. Varis oli vielä aivan jäässä, ja ensin Demi nuuski sitä tarkasti, mutta ei heti ottanut sitä. Mutta en tarvinnut paljon heiluttaa varista ilmassa, ennen kun se nappasi sen suuhunsa, ja kantoi sitä ympäri pihaa. Toi sen heti minullekin kun pyysin. Jätin Demin odottamaan ja vein linnun kerran marjapuskan taakse piiloon, ja hyvin Demi haki sen ja toi sen suoraan minulle.  Vein linnun pois ja jätin sen sulaamaan, otetaan huomenna uudestaan samanlainen treeni, sitten kun lintu on ihan sulannut.

Sitten otin pari damia esille, ja otin hallinta treeniä, niin että heitin ja härnäsin damien kanssa, mutta Demi ei saanut ilman käskyä noutaa niitä. Se meni hyvin. Tein vielä niin että Demi istui mun vierellä, ja heitin toiseen suuntan toinen dami, käännyttiin ympäri ja heitin toiseen suuntaan toinen dami. Koko ajan Demi joutui istua mun viereellä. Sitten se pääsi noutamaan niitä samassa järjestyksessä kun olin niitä heittänytkin. Ihan hyvin meni, paitsi että luovutukset tökki:( pudotti damin mun jalkojen eteen, siitä en kyllä tykkää...muutama pidä treenejä otettiin vielä damien kanssa, ei mennyt hyvin...

Lopuksi vielä vauhtitreeniä kahden damin kanssa, elikkä kun Demi nosti toinen dami maasta, heiluin toisen kanssa ja heitin sen saman tien toiseen suuntaan, nappasin vauhdista damin Demin suusta, ja se sai jatkaa matkaa ilman erillistä käskyä noutamaan toista damia, näitä tehtiin aika monta kertaa..

Pitää varmaan tehdä sekä damin että riistan kanssa ihan eri luovutus ja pidä harjoituksia sisällä, koska en ymmärrä minkä takia Demi ei osaa tulla eteen istumaan damin kanssa, kun se niin hienosti osaa sitä kapulan kanssa... Elikkä treenata vauhtia erikseen, ja luovutukset erikseen, ja jossain vaiheessa yhdistää niitä, ihan samalla tavalla kun ollaan rakennettu tokon ja Pk puolen noutoa..

Otettiin me vähän sivulletuloja ja seuraamistakin lelun kanssa lopuksi ja leikittiin...

Avainsanat: Nome


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini