Maneesitreenit

Share |

Torstai 11.12.2008 klo 20:28


Eilen oltiin maneesissaa treenaamassa.  Tokorymässä on niin fiksuja uroksia mukana että sinne voi viedä juoksuaikaisia narttujakin:) Demin kanssa otin ihan vähän seuraamista, luoksetuloa ja noutoa. Mun aikaa meni kuvaamiseen.  Kuvat voi käydä katsomassa täältä http://www.canidaeinkoo.info/98. Treenin jälkeen nautittiin glögistä ja pipareista, ja juttuja kyllä riitti, mietittiin että meidän pitäisi tavata joskus muutenkin, eikä aina vaan koiratreeneissä, että ehtisi myös jutella:)

Demi oli vähän omassa maailmassa, mutta laitan se juoksun piikille... Demi vaan tarjoaa pakittamista koko ajan, se on kivaa:):)

Alhaalla muutama kuvaa eilisen treeneistä. Kuvat otti Tiina Korpela mun kameralla. Maneesissa oli tietysti aika pimeitä, sen takia kuvien laatu ei ole niin hyvä.

Löysin niin näppärän takin Demille eilen. Sisällä on fleece vuori, ja päältä vedenkestävä materiaalia, ja se istuu niin hyvin, ja on ihan kun tehty sille:) Demi oli niin ylpeä ja mielissään, kun sai oman takin. Ne on tämmösiä nää mussukat, että palelevat kun joutuvat autossa odottaa. Ei ollenkaan yhtä hurjia kun "aidot" metsästyskoirat, jotka pärjäävät säässä kun säässä, ja voivat pakkasessa istua passissa, vaikka on ollut jäiden seassa välillä uimassa...:):)

Tuulan Emppu lähti eilen koirien taivaaseen. On se surullista, mutta niin se vaan valitettavasti on, että koirien elämä on niin lyhyt. Pistää miettimään kun omat koiratkin on jo niin vanhoja.. no, nautin niistä niin kauan kun ovat täällä, suren sitten kun on se aika.

 

Avainsanat: toko


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini