Tehopäivä...

Share |

Keskiviikko 3.12.2008 klo 22:27


picture_089.jpgTänään ollaan treenattu melkein yhtä paljon kun bortsu ihmiset:):)

Aamuulla mentiin pikkuporukalla Pikkalaan opettelemaan taas leikkimistä. Ilma oli ihan kamalaa, satoi ja tuuli, mutta eihän koirat siitä välittäneet. Taina oli taas reilu ja antoi meille tehokoulutusta. Vieraalla kentällä Demin keskittyminen välillä herpaantui, ja piti sen näyttää Tainalle, miten kuriton se osaa olla, ja päätti karata metsään pyydystämään rottia,(ei nyt sentään kesken treeniä, mutta sitten kun treeni loppui) tuli kyllä takaisin ihan itse onneksi:)  on se kyllä sellainen hassu kakara, kaikki on Demin mielestä leikkiä, ja sehän on hyvä, sen takia se jaksaa tottistellakin vaikka kuinka paljon, kun se on vaan kivaaaaa...

Aamutottiksen jälkeen oli tarkoitusta lähteä hakumetsään, mutta huonon ilman takia siitä ei tullut mitään, joten menin vielä Karjaalla ottamaan Mollille kunnon tottis treeni.

Illalla oli vuorossa maneesitreenit. Sinnehän oli pakko lähteä koska olen yksi ryhmän vetäjistä, ja Demi kun on aina mun kanssa joka paikassa, piti tietysti ottaa mukaan. Olin ajattellut ottaa sille vaan paikallaoloa, mutta kun se taas oli niin innokas, niin tulihan sielläkin sitten otettua vähän sitä sun tätä.

Ehkä me huomenna sitten levätään...

Avainsanat: tottis


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini