Treenejä

Share |

Lauantai 29.11.2008


bloggen.jpgTänään tein Demille jäljen. Laitoin makupaloja melkein joka askeleelle, aina välillä jätin pari askelta ilman nameja, ihan laiskuudesta, kun se on niin työläistä laittaa niitä makupaloja. Jälki oli noin 60 metriä pitkä, myötätuulessa ja ihan suora. Lopussa jätin kepin. Demi jäljesti rauhallisesti ja tarkasti. Makupaloja jätti kyllä aika paljon syömättä, ja aika jännää oli, että tyhjät askeleet Demi tutki erityisen tarkasti. Kepin yli se käveli, mutta eihän se voi muistaa, kun on vaan kerran ennen ollut keppi jäljen päässä.

Niin kauan kun jäljet vanhenivat tehtiin esineruutua. Vietiin Demin kanssa yhdessä esine ihan takarajalle. Hyvin  lähti suoraan ja tuli vauhdilla takaisin esineen kanssa. Tehtiin vielä kerran samalla tavalla, ja lopuksi heitin yksi esine ruutuun joka Demi sai hakea. Olen oikein tyytyväinen tämän päivän treenin kanssa. Demi keskittyi hyvin, ei pelleillyt yhtään, vaan tuli suoraan takaisin esineen kanssa, myös jälki meni mun mielestä oikein hyvin.

Molli pääsi vaan esineruutuun. Ja Molli vasta olikin taitava. Nosti kaikki 3 esineet todella nopeasti ja vauhdikkaasti.

Demille olen ottanut melkein joka päivä tottistakin, ja illalla ollaan vielä tehty temppuja keittiössä:) Nyt Demi osaa peruuttaa muutama askelta, odottaa ennen kun lähtee hakemaan kapulaa, ja osaa "melkein" liikkeestä maahanmenoa. Kaukkarit sujuvat oikein mallikkaasti (keittiössä) niin kun vasempaan käännökset ja sivuaskeleet vasemmalle, niin että se koko ajan pysyy mun vierellä. Täyskäännökset vasempaankin alkaa sujumaan hienosti niin että Demi siirtää peffansa näppärästi, ja koko ajan pysyy tiivisti mun vierellä. On kyllä oppivainen koira, ja tykkää tehdä. Hyppyäkin otettiin maneesitreeneissä keskiviikkona, ja sehän oli Demille helppo nakki. Ruutuakin ollaan otettu säännöllisesti, ja sinne Demi juoksee hakemaan lelunsa niin että korvat lentää...  

Maneesissa sai taas hepulin, ja lähti huitelemaan maneesin ympäri, mutta aika äkkiä tuli korvat luimussa takaisin mun luokse.  Ihan täydellinenhän ei voi olla, silloin mamma olisi liian tyytyväinen:):) Paikallaolossa pysyy todella hyvin, vaikka maneesissa on paljon häiriöitä, ja muutenkin keskittyi nyt sielläkin oikein hyvin, ja piti minuun hyvin kontaktia. Joten tyytyväinen saa olla pikkulikan kanssa. Saa nähdä koska juoksu alkaa. Sehän on kohta 11 kuukautta, voi kyllä tulla koska vaan. Toivottavasti Demille ei tule yhtä kamalat hormoonihäiriöt kun Mollille tuli..

Nyt kaikki tuntuu niin helpolta Demin kanssa, kohta tulee varmasti takapakkia... realistinen täytyy olla:):)

Avainsanat: jälki, tottis


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini