Temppuja..

Share |

Tiistai 25.11.2008 klo 22:21


bloggen1.jpgEnnen metsälenkkiä mentiin Tuulan kanssa tänään ottamaan koirillemme vähän tokoa.  Lunta oli paljon, joten vähän rämpimiseksi meni koko treeni.

 Demille otin noutoa,  luoksetuloa, seuraamista, ruutua ja liikkeestä maahanmenoa. Maahanmeno on vielä työn alla mutta Demi osaa aika hyvin noutaa. Lähtee kun ohjus kapulalle, ja laukkaa takaisin, luovuttaa hienosti, eikä pure. Pureminen saatiin pois "pidä" treeneillä. Ainoa mitä on vielä vaikeita on odottaminen, ennen kun annan käskyä, siinä joudun pitää kaulapannasta kiinni.

Luoksetulossa Demi odottaa hienosti, ja tulee lujaa, (melkein liian lujaa:) ja osaa tulla hienosti mun eteen istumaan. Seuraaminen on ihan hyvä, tänään otin vähän pidempi matkaakin, ja hyvin Demi jaksoi pitää paikkansa ja kontakti pysyy.

Ruutuun vietiin yhdessä lelun, mutta matkalla ruutuun, tuli joku ihana haju pikkukiharan nenään, ja sinne lähti hupsista vaan nuuskimaan metsän reunaa! Tuli onneksi kutsusta luokse, ja sitten lähti ruutuunkin kun ohjus hakemaan pallonsa pois:) Tuo keskittyminen on kyllä vähän huono, täytyy sanoa...

bloggen2.jpgMollille otin PK tottista. Seisominen tökki, joten sitä jauhattiin, ja palkkasin sekä seisomisesta että pysymisestä. Seuraamisessa palkkasin usein. Nouto meni todella hienosti, niinkun eteenmenokin. Molli oli täpinöissään.

Metsälenkillä kakari lähti taas riistan perään, onneksi ei ollut niin kauan poissa, mutta on kyllä hankala tuo juttu nyt:(

Pari tuntia Demi jaksoi nukkua ennen kun alkoi taas kantamaan tavaroita, joten tehtiin keittiössä vähän  temppuja. On kyllä hauska koira kun se jaksaa vaikka kuinka kauan. Ensin otettiin kaukkareita, seiso-maahan-seiso, sitten istu-seiso-istu. Sen jälkeen yritin saada Demin pakittamaan. Ei oikein heti hiffanut, mutta jatketaan huomenna:) Sitten otettiin vielä vasempaan käännöksiä, ja nehän meni vasta hienosti. Demi ei ole osannut käyttää takaosansa, mutta nyt onnistuttiin. Jeee, miten hienosti se sen hiffasi. Kivaa oli. Näitä keittiötreenejä pitää taas jatkaa,  ei ole vähän aikaan niitä nyt tehty.

Kuvissa Demi relaa...:)

Avainsanat: toko


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini