Luminen hakutreeni

Share |

Sunnuntai 23.11.2008 klo 20:29


Vaikka ilma oli aika hurja, mentiin kuitenkin tänään pienellä porukalla hakumetsään.

Tallattiin ehkä 150 m pitkän radan, ja olin suunnitellut Demille 4 haamuja. Kaksi ensimmäiset olivatkin haamuja, mutta kun Demi niin selvästi jo keskilinjalla näytti että oli saanut hajun ukosta, oli kaksi viimeiset ukot valmiita. Todella hienosti meni, ja myös tässäkin lajissa on Demi mennyt paljon eteenpäin. Ja paras juttu oli mun mielestä se, että Demi totteli ja tuli kutsusta mun luokse:)

Molli sai hakea neljä valmista ukkoa, imaisu kiintorullalla, ja nyt roikuin liinassa jopa kolme kertaa. Kerran fuskasi oikein kunnolla rullantuomisessa, pudotti rullan aivan liian aikaisin, joten lähetin pari kertaa uudestaan, ja tulihan se käteen loppujen lopuksi. Muuten myös Mollin treeni meni hyvin.

Raikasta ja mukavaa oli olla metsässä,  vaikka tuuli ja luntakin tuli, suurin lumipyry ei kuitenkaan silloin vielä oli alkanut.

Aika ihmeellistä muuten, että oli ukkostakin nyt illalla. Kamala pamahdus kuului, en minä ainakaan muista että olisi ennen ollut ukkosta samaan aikaan  kun on lumimyrsky ja pakkasta. .:( 

Tässä löytyy mun tekemät uudet sivut:  Koirakerho Canidae

Avainsanat: haku


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini