Kaikenlaista..

Lauantai 22.11.2008 klo 19.41

Kyllä kai täytyy tännekin jotain kirjoitella, vaikka ei ole oikein inspiraatiota:) Treenirintamalla on ollut rauhallista. Demille olen ottanut vähän tottista silloin tällöin. Viime viikon maneesitreeneillä oikein hämmästyin kun otettiin kaikenlaista ja huomaisin miten paljon Demi jo osaa, vaikka omasta mielestäni en ole juuri mitään sille opettanut. Niin ne nuoret koirat vaan oppivat näppärästi. Demi tykkää kyllä tehdä temppuja, mutta eniten se tykkää juoksemisesta, on kyllä kova spurtteilemaan:) Sen jälkeen tulee rottien pyydystäminen ja kolmannella sijalla tulee lelut, ja sitten koira-kaverit ja metsä. Minä olen siinä ehkä kymmennellä sijalla:) No ehkä minäkin nousen listalla, kunhan tuo rämäpää aikuistuu.. toivon ainakin näin:)

Nyt on talvi ja lumi maassa. Ainakin tänään:) Jopa mummot innostuivat vähän juoksemaan kun oli niin kivaa lumessa juosta.  

Eilisen lenkillä otin kuvia ensi lumen riemusta, ja aika kivat kuvat sainkin, kun aurinkokin näyttäytyi. Kuvat löytyy täältä.

Tänään mentiin jälleen Tuulan porukan kanssa koiratarhalle. Ensin otettiin tottista nuorille koirille, ja sen jälkeen saivat taas juosta. Ja kyllä Åke ja Demi juoksevat! Ja Molli, sekin on alkanut juosta niin, että yksi päivä oli ihan kankea lenkin jälkeen, kun eihän se nyt  tuolla tavalla  on ennen spurttaillut. Jollain tavalla se ärsyttää Mollia kun se ei saa Demin kiinni, ja sitkeä koira kun on, niin juoksee vaan hullun lailla, eikä anna periksi, vaikka ei ikinä saa sitä kiinni. Molli raukka. Piti ihan videoida, kun tuo hullu spurttailee, vaikka se ei siinä täysillä mennytkään, vähän kevyttä laukkaa, sen verran vaan ettei nuo hitaammat saivat kiinni, on

 kyllä aikamoinen vinttikoira:):)

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: videot, kuvat

Tokoa

Torstai 30.10.2008 klo 1.02

Tänään oltiin taas tokotreeneissä, ja ennen kun itse siirryin kouluttamaan muita, olin Demin kanssa mukana ryhmätreeneissä. Demi  oli aivan vallaton, ja muut koirat kiinnostivat Demiä paljon enemmän, kun minä ja mun lelut. Pidin sen irti, koska haluan että se oppii olemaan ilman remmiä treeneissä, mutta sehän karkasi Åken luokse. Nyt sai kakara vähän kurinpalautusta, ja olikin sen jälkeen ihan kunnollinen vähän aikaa:) Paikallaolo meni hyvin, ja osasi Demi seuratakin vähän, mutta suurimman osan ajasta se kyttäsi muita ja myös kentällä olevat fotispelaajat olivat todella mielenkiintoisia. Että sellaista täänään.

Molli pääsi kaatosateella ottamaan ihmisryhmää, ja minä (kamala koiranohjaaja) käskin sen maahan keskellä vesi lätäkköä... Ei ollut Mollin mielestä ollenkaan miellyttävää, mutta joskus täytyy niitäkin juttuja treenata. Kun se on niin nirppanokka, jos maa on kostea, niin ei halua istua eikä maata..  Muuten Molli oli reipas vaikka satoi kaatamalla ja tuntui todella tottelevaiselta Demin verrattuna:) 

Laitoin Demin treeni videot pikku ruutuina tänne,  nyt luulen että aukeavat kaikille. Demin ja Åken "ota kiinni" videopätkä, lisäsin videosivulle.

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: toko, videot