Tokoa

Share |

Torstai 30.10.2008 klo 1:02


Tänään oltiin taas tokotreeneissä, ja ennen kun itse siirryin kouluttamaan muita, olin Demin kanssa mukana ryhmätreeneissä. Demi  oli aivan vallaton, ja muut koirat kiinnostivat Demiä paljon enemmän, kun minä ja mun lelut. Pidin sen irti, koska haluan että se oppii olemaan ilman remmiä treeneissä, mutta sehän karkasi Åken luokse. Nyt sai kakara vähän kurinpalautusta, ja olikin sen jälkeen ihan kunnollinen vähän aikaa:) Paikallaolo meni hyvin, ja osasi Demi seuratakin vähän, mutta suurimman osan ajasta se kyttäsi muita ja myös kentällä olevat fotispelaajat olivat todella mielenkiintoisia. Että sellaista täänään.

Molli pääsi kaatosateella ottamaan ihmisryhmää, ja minä (kamala koiranohjaaja) käskin sen maahan keskellä vesi lätäkköä... Ei ollut Mollin mielestä ollenkaan miellyttävää, mutta joskus täytyy niitäkin juttuja treenata. Kun se on niin nirppanokka, jos maa on kostea, niin ei halua istua eikä maata..  Muuten Molli oli reipas vaikka satoi kaatamalla ja tuntui todella tottelevaiselta Demin verrattuna:) 

Laitoin Demin treeni videot pikku ruutuina tänne,  nyt luulen että aukeavat kaikille. Demin ja Åken "ota kiinni" videopätkä, lisäsin videosivulle.

 

 

Avainsanat: toko, videot


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini