Kuulumisia

Share |

Tiistai 18.9.2012 klo 1.04


Näissä kuvissa Demi on tekemässä temppurataa Pian koulutuksessa.  

1.jpg

2.jpg

Kuvat Maikku Mönkkönen 

Demi oli taas reipas kun oltiin Siuntiossa tokoilemassa, ja saatiin hienon ykköstuloksen.  Todella vähän ollaan treenattu, mutta hyvin Demi muistaa.. Olisi meillä kyllä paljon parannettavaa,  mutta ei ole oikein motivaatiota treenata samalla tavalla kuin ennen. Vaikka TOKO on kyllä ihan kivaa.

Olisi se kivaa jos nome sujuisi yhtä hyvin:) Onneksi ei enää tänä vuonna pääsee mihinkään nomekokeisiin, niin ei tarvitse taas surkutella ja voivotella, ja selitellä, jokos on tuhma tuomari, tai sitten on liian vaikea koe, tai sitten ei olla treenattu sitä tai tätä, tai sitten on valeraskaus, tai tai tai tai.:( niin harmittaa. On liian vaikea laji meikäläiselle:(:(  

Ollaan treenattu pellolla Wt juttuja, ihan kahdestaan, ja treenikavereiden kanssa, mutta en usko että Demi on valmis avoimeen. Kai me mennään johonkin WT kokeeseen kokeilemaan vielä tämän vuoden puolella, sen jälkeen olen taas viisaampi, ja tiedän missä mennään, ja olenko osannut viedä treenit eteenpäin.

Onneksi meillä on koulutusta tulossa nyt viikonloppuna, toivon niin että saan siitä paljon irti.

Huomenna mennään tekemään jälkeä ja esineruutua. Kivaa vaihtelu sekin, se tuleekin olemaan tämän vuoden ensimmäinen jälki!! Ohho, kyllä olen laiskistunut.

Olen ottanut paljon kuvia uudella kamerallani. Kotisivun ilmeki piti muutta että sain enemmän kuvia esille. Valitettavasti kuvien laatu heikkeni kun tein kuvista animaation photoshopissa.

 12.jpg

 

22.jpg

 

4.jpg

on se hullun näköinen kun se narupallon kanssa riehuu..:)

3.jpg

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini