Tuloksia

Share |

Lauantai 1.9.2012 klo 21:23 - Åsa


EVL1 ja ALO3

Viime lauantaina oltiin pitkästä aikaa tokokokeessa, ja vaikka ollaan treenattu tosi vähän, teki Demi hyvää työtä ja saimme EVL1 277p. Tämä oli Demin kuudes ykkönen EVL:stä. Merkiltä ruutuun Demi meni sekaisin ja lähti menemään luoksetulomerkille, mutta sain korjattua sen takaisin merkille, ja sen jälkeen Demi löysi ruutuunkin. Kivaa oli ja olen niin tyytyväinen Demiin.

Tänään oltiin NOME B kokeessa Raaseporissa. Nome kokeet aiheuttavat kyllä ohjaajalle harmaita hiuksia:) Nauroin kun sain arvostelulomakkeen, ja siellä luki "riista-intoinen koira". Mutta tänään Demi otti kaikki riistat ongelmitta, ei mitään empimistä missään vaiheessa. Muutenkin Demi oli reipas ja yhteistyöhaluinen, ainoa miinus tänään oli että kakkosmarkkeeraus oli meille aivan liian vaikea.

Vesiohjaus oli noin 40 m yliuitto vastarannalle, jossa sorsa rantavedessä joka ei näkynyt ollenkaan, eikä tuulestakaan juuri saatu apua, ja vielä satoi kaatamalla. Demi ei ollut riittävän kuuliainen, mutta mun mielestä kuunteli kuitenkin lopussa jolloin me saatiin sorsan ylös. Kumma miten se sulkee korvansa kokeissa, niin teki myös Rengossa, treeneissä se tottelee kyllä. hmm...

Kakkosmarkkeeraus veneestä: ensimmäinen heitto (alli) saarekkeeseen, toinen heitto (lokki) avoveteen. Ei varmaan muuten olisi ollut vaikeita, mutta kun saarekkeen ja lähetyspaikan välillä oli kaislikkoa ja sitten avovettä, joka sekoitti koirien päät, harvat koirat osasivat tätä. Oli todella vaikea tehtävä. Demillä oli kyllä jonkinlainen muistikuva siitä, mutta lähti vähän hassusti uimaan venettä kohti, kaarsi kuitenkin oikealle ja meni ylös saarekkeelle jolloin se löysi allin haulla. Mutta sehän löysi sen:) ja teki sitkeästi hommia. Ja otti allin empimättä!! Ei ole sellaista lintua ennen nähnyt.

Hakuruudussa oli kani, 2 fasaania, 2 varista, ja 1 lokki. Demi toi 5 riistaa, olisi se varmaan tuonut kuudeskin, mutta ei tarvinnut. Variskin tuli vauhdikkaasti, ja variksen se toi ennen kania, joka on Demin lemppari:)

Demi loukkasi jalkansa hakuruudussa, huomasin kyllä että se nosteli takajalkansa, mutta kun se vaan lähti menemään uudestaan ruutuun, annoin sen mennä. Kun tehtävämme oli loppu, piti se takajalkansa ihan ylhäällä ja oli vähän reppana. Mutta onneksi ei ollut mitään vakavaa, koska ei kotona enää ontunut. Mutta siinä oli yksi kohta missä Demi ei halunnut kulkea, varmaan siellä missä se oli loukannut tassunsa, ja se toi kaikki riistat vähän eri kautta, sen takia tuomari kirjoitti että se kaarteli riistojen kanssa. hoho...

Tämä oli vaikein koe missä mä olen ollut, ja saimme vaan kolmosen:( tulos kuitenkin, siitä saa visiin olla tyytävinen.

Demi oli ainakin hyvä!! Tassu kipee ja kaikki. Voi mun luttana pieni.

Mä en osaa, sen takia ei ykköset tule.. turhauttavaa. 

Tokokokeesta kuvia. Kuvaaja: Tarja Simos-Grönholm

02.jpg

008.jpg

031.jpg


Kommentit

2.9.2012 10:55  Seija ja lauma

Isot onnittelut taas!!!
On aina kiva lukea teidän kuulumisia!

Ja nuo edellisen kirjoituksen kissakuulumiset: wau, miten kunnioitettava ikä Tigerillä.

Terkuin Seija ja lauma

2.9.2012 20:45  Eija

Kuulosta mielenkiintoiselta nuo Nome-jutut, vaikka en niistä mitään ymmärrä :)

2.9.2012 20:47  Eija

Niin, ja onnittelut tuloksesta!

2.9.2012 23:18  tuula

on se vaikeeta toi Nome , mutta onnittelut hienoista tuloksista :)

18.9.2012 1:19  Åsa

Olen ihan unohtanut kiittää onnitteluista. Kiitos paljon! Nome on vaikea, ja mulle aivan liian vaikea:(


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini