Mukavia treenejä

Share |

Sunnuntai 7.2.2010 klo 21.26


Torstaina oltiin  Tarjan ja Pradan kanssa tokoilemassa ihan kouluttajan kanssa. Paljon hyviä vinkkejä saatiin, varsinkin kaukkareihin, mutta myös ruutuun. Oikein mukavaa oli, ja odotamme innolla seuraavaa treenikertaa.

Eilen treenattiin omalla porukalla nomea. Meillä oli todella hyvä ja onnistunut treeni. Tuli niin hyvä fiilis, kun koirat olivat kaikki niin hyviä:)

Tänään oltiin Pia Miettisen koulutuksessa.  Treenattiin merkkiä, hyppy noutoa niin että heiteltiin kapulaa esteen vierelle, mutta koiran piti kuitenkin hypätä molempiin suuntiin. Hauska! Ja Demikin tykkäsi, kun piti vähän miettiä ja kuunnella...

Lopuksi vielä ruutua, häiriöden kanssa. Oli mukava iltapäivä. Ja todella hyvä treeni!!

Odotan että Demin juoksu alkaisi. Välillä luulen että nyt se alkaa, kun se merkkailee ja urokset nuuski sitä, mutta ei.. Saisi nyt tulla että olisi sitten keväällä ohi.

Muuten Demin kanssa on niin mukava puuhailla. (taas kerran:) ) Mutta niin se aina vaan on täysillä mukana ja yritttää, kunhan vaan itse muistan että kaikki mitä Demille opetan pitää olla hauska leikki:) Se on niin lapsellinen. Vaikka Joni Nyman sanoi että Demi vaikuttaa niin kypsältä:) Jos hän vaan tietäisi minkälainen rasavilli kakara se on, kun se ei ole käskyn alla...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini