Kuulumisia

Share |

Sunnuntai 21.2.2010 klo 22.42


Tämä talvi nyt sitten jatkuu ja jatkuu.. Lunta tulee vaan lisää ja kylmää on kun Siperiassa. Tänään olisi ollut UMN nometreenejä Lohjalla, mutta mä en vaan halunnut mennä sinne palelemaan, kun mittari näytti -16 ja oli jääkylmä tuuli.

Mummojen kanssa on nyt hankalaa kun niitä ei voi viedä lumeen rämpimään. Saavat tyytyä pikkulenkkeihin remmissä ja välillä vien koko porukka koiratarhaan, vaikka siellä on kyllä tylsää. Ja siellä Demi innostuu aina välillä  kiusaamaan vanhukset, juoksee täysillä niiden päälle, niin että lentävät nuriin. Jos Demi olisi ihminen, niin se olisi varmasti koulukiusaaja:):) No, olen kyllä tehnyt sille selvää ettei tommosta saa harrastaa. Mutta kun siellä on tylsää niin se keksii sitten tommosia piru juttuja...

Demi ja Molli olen välillä vienyt kaupungille. Käytiin yksi päivä Mustissa ja Mirrissä, ja päätin tarkistaa että onko tokoliikkeistä jotain hyötyä arkielämässäkin:) joten jätin koirat  istumaan ilman remmiä kaupan nurkassa.  Siitten vietin paljon aikaa kaupassa, ihan tahallaan enemmän kun olisin tarvinnutkaan. Ihmisiä tuli ja meni, mutta niin mun koirat vaan istuivat nätisti ihan niin kauan että annoin lupaa nousta. Kyllä niitä ihailtiin.. 

 Muutenkin on ollut mukava kävellä niiden kanssa kaupungissa keskellä päivää, kun on ihmisiä liikkeellä,  koska monet ihmiset pysähtyvät ja kyselevät minkärotuisia ovat, ja ihailevat tietysti niiden turkit:)

Demi on harjoitellut paljon tokoa. Ongelmat tulee ja menee, välillä on yksi liike vaikea ja välillä on toinen. Se liike joka sujui viime viikolla ei välttämättä enää sujuu tällä viikolla... Se on tätä. Mutta harjoitellaan ahkerasti, eikös kaikki liikkeet joku päivä istuu. 

Canidaen vuosikokouksessa saatiin taas palkintoja. Vuoden tokokoira kiertopalkinto on harhatiellä, joten sitä ei olla vielä saatu, mutta Molli sai kerholta  hienon lautasen ja TVA ruusukkeen valioarvon kunniaksi. Molli on Canidaen ainoa virallinen TVA joka on tullut EVL:stä. Kerholla on aikaisemmin yksi epävirallinen TVA, koira x-rotuinen, ja yksi TVA niiltä ajoilta jolloin ei vielä ollut erikoisvoittajaluokkaa.  Nämä palkinnot taitavat olla Mollin viimeiset...

 Demikin sai pytsin kun oli paras AVO koira. Uutisissa pakollinen poseeraamiskuva.


Kommentit

22.2.2010 8.59  KatiH

Onnittelut pokaaleista taitaville koirille ja emännälle!! Kylläpä näyttävät ylpeiltä kuvassa!:) Täälläkin muuten ollaan jo vähän kyllästyneitä tähän kylmyyteen. Mutta eiköhän se kevät sieltä kohta tule!

Kati ja co

22.2.2010 12.26  Hanna&lapukat

Onnea vielä Mollin ja Demin palkinnoista :)

23.2.2010 0.11  Åsa

Kiitos onnitteluista!

23.2.2010 7.21  Katja ja karvakorvat

Ihana tuo poseerauskuva. Siinä on kikkaraturkit niin polleena että :) Onnea hurjasti!
Mä olen nyt ilmoittanut Milon ensimmäiseen tokokokeeseen ja jännittää ihan hurjasti. Olispa mukavaa nähdä teitäkin pitkästä aikaa kisoissa...

27.2.2010 18.56  Heidi

Arvaa, kuka on ihanin?
Talviterveiset teille keikille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini