Talvi

Share |

Keskiviikko 3.2.2010 klo 22.42


Vaihteeksi vähän kuulumisia... Pari viikonloppua meni tokokoulutusohjaajakursilla, nyt se on sitten vihdoinkin käyty.

Treenirintamalla on ollut aika hiljaista, mutta viiiime viikonloppuna oltiin nometreeneissä kun päästiin Demin kanssa UMN:n ohjattuihin nometreeneihin, vaikka meillä ei ole sitä vaadittua NOU1:stä:) Treenattiin Gölenissä,  lunta oli aivan liikaa, ja autojen kanssa oli ongelmia. Joni Nyman piti meille alokkaille treenit. Ihan perusjuttuja tehtiin, mutta kivaa oli kuitenkin.

Muuten ollaan vaan tokoiltu, ja lenkkeilty. Nyt on vaikeita tehdä jotain järkevää  kun on näin hirveästi lunta. Tokossa on kaikenlaista hiomista, on meillä vielä treenamista ennen kun voidaan kisoihin mennä.

Tilasin Kennelliitosta Mollille TVA ja MVA (vihdoinkin) ruusukkeita. Aika huvittavaa että MVA ruusuke on paljon isompi ja näyttävämpi kun TVA ruusuke:)

Molli pääsi tietysti poseeraamaan hienojen ruusukkeidensa kanssa, ja ihan kun Molli ymmärtäisi että näistä voi kyllä olla ylpeä, koska sillä on kuvissa niin ylpeä ilme:)  Samalla yritin ottaa Demistä poseeramiskuvia. Vein paras ruusuke kuva Mollin sivulle, ja paras poseeramiskuva Demin sivulle.


Kommentit

12.2.2010 18.16  Heidi

Onpa hieno! Syystäkin ylpeä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini