Viikon treenit ja kuvia

Share |

Lauantai 17.10.2009 klo 1:12


Taas on aika treenipainoitteinen viikko takana. Alkuviikossa treenattiin Tarjan ja Pradan kanssa tokoa, Inkoon keskustassa. Demi ottaa kyllä Pradasta paljon häiriöitä. Unohtaa välillä kokonaan mitä on tekemässä ja jää vaan tujottamaan Tarjaa ja Pradaa. Sen takia treenataan aina vähän aikaa yhtä aikaa, ennen kun toinen koira saa mennä autoon ja otetaan yksitellen juttuja. Muuten ihan onnistunut treeni, mutta ohjatussa ja tunnarissa vähän sählättiin, mutta nuo liikkeet on molemmat jäänyt treenamatta, joten ei kun lisää treeniä.

Tiistaina oli Tiina järjestänyt tokoryhmälle leikkimielisen kisan, jossa Demi tuli kolmanneksi:) Hyvä häiriötreeni sekin.

Vähän tokoa ollaan kyllä kotipihallakian treenattu, ihan pikkuhetkiä jotain pientä.

Keskiviikona mentiin  jälkimetsään, ja niin kauan kun jäljet vanhenivat tehtiin esineruutua. Demi oli kyllä varsinainen aivoton, juoksi vaan hullun lailla, ei auttanut vaikka kävin nostamassa esineet välillä, ei Demi kuitenkaan muistanut, vaan lähti taas juoksemaan, ja häipyi ihan metsäänkin välillä... Huoh, mikä treeni! No oli meillä kyllä häiriöitäkin, koska kesken treeniä tuli mies kolmen bouvierien kanssa ohitse, ja sinnehän Demi lähti, eikä meinannut totella, joten mun pinna vähän paloi, ja sen jälkeen Demille tuli vähän paineitakin.  No se siitä.

Jälki meni aika hyvin, motivaatio oli paljon parempi kun viime kerralla, vaikka kyllä nytkin välillä unohti kokonaan mitä oli tekemässä ja jäi tujottamaan Tarjan ja Pradan perään, kun he lähtivät ajamaan niiden jälki samaan aikaan.

Mollikin sai jäljestää lyhyen jäljen. Alku meni huonosti, mutta parani loppua kohti, esinruudussa myös Molli sähläsi...

Että sellainen treeni..

Mutta on jotain mennyt hyvinkin. Koska Demi on niin valtavan energinen, olen melkein joka päivä metsälenkin jälkeen treenannut sen kanssa vähän noutamista. Ja kun me treenataan kahdestaan metsässä, niin silloin Demi keskittyy hyvin, ja silloin treenitkin tietysti onnistuvat. Noutotreeneissä on Demi kyllä ollut todella pätevä, ja intoa ja motivaatiota löytyy vaikka muille jakaa.

Huomenna on Pia Miettisen toko valmennus, ja keskiviikkona Susanna Korrin (entinen Mölsä) tottistreeni, joka piti olla viime viikolla, mutta siirtyi viikko eteenpäin, mielenkiintoista... 

Ja vähän kuvia jotkaa en ole jaksanut laittaa galleriaan...


Kommentit

20.10.2009 12:31  Tarja S-G

Och Emma hon är så slank och fin:)
h Tarja

20.10.2009 12:33  Tarja S-G

Ida menade jag ju ...

20.10.2009 13:12  Åsa

Joo, visst är hon:)

26.10.2009 2:26  Pia & lassiegang

Hienot tytöt!!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini