Kuulumisia

Share |

Perjantai 9.10.2009 klo 1:41


Jotain pitää kai tännekin välillä kirjoitella... Muiden kotisivut vie nyt niin paljon energia etten viitsi omat sivut ollenkaan päivittää.

Demi on kyllä vähän treenannut. Tokossa ollaan treenattu ruutua, merkkiä, tunnaria, luoksetulon maahanemenoa, metallia ja hyppynoutoa. Seuraamisen sivuaskeleet ja paikallaankäännöksetkin on nyt enemmän työn alla. Demi on kyllä aika vallaton, ja lyö äkkiä koko homma leikiksi, mutta hyvä niinpäin, ettei ota se liian vakavasti. Ja ei se haittaakaan yhtään, koska osaa Demi skarpatakin jos käsken. Paljon ollaan taas vaan leikittykin.

Käytiin me pellolla jäljestämässäkin, mutta ei se kyllä mitenkään hyvin mennyt. Vähän matkaa Demi jaksaa keskittyä, sitten alkaa seurata mitä ympäristössä tapahtuu. Saa nähdä miten me jatketaan, tai jatketaaks me ollenkaan..

Nomea treenattiin tänään. Ihana kun ei tarvinnut varisten kanssa puuhailla:) Treenikaverit olivat suunnitelleet meille treenin. Aloitetiin lähihakuharjoituksella tennispalloilla, sen jälkeen pari kertaa markkeerausta ja pari ohjausta, niin että treenikaveri heitti toinen dami häiriöksi.  Lopuksi treenattiin vielä pysähdyksiä. Nippa nappa ehdittiin treenata ennen kun alkoi hämärtymään.

Ja tässä vähän kuvia hulivilistä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini