Nometreenit

Share |

Tiistai 7.7.2009 klo 0:32


Tänään mentiin Hannan kanssa Göleen treenaamaan noutamista. Aloitettiin vesimarkkeerauksella kaislikkoon, jonka jälkeen  pari ohjausta samalle paikalle. Hanna meni vastarannalle heittämään damit, sillä tavalla sain Demille kunnon matkaakin. Tämä meni kyllä todella hyvin, Demillä on niin kova motivaatio vesihommissa, ja on todella sitkeä. Tuli aika hieno fiilis, kun huomaa että koirahan alkaa oppimaan:) Järvellä on lumpeita, mutta ei ne paljon Demiä häirinneet, kerran maisteli yhtä kukkaa, mutta jatkoi hienosti matkaa, ja löysi damin.

Sitten tehtiin hakuruutua, jossa 2 damia vedessä ja 5 maassa. Myös haku meni hyvin.  Demi toi todella nopeasti 5 damia, (molemmat vedestä) ja siihen lopetettiin.

Mulla oli variskin mukana, ja treenin lopussa vein sen taas syvälle metsään, ja tänään ei kestänyt kun muutama sekuntia niin Demi tuli varis suussa, ja vauhdilla:)

Olipas meillä mukava ja onnistunut treeni. Myös Madden treeni meni hyvin. Treenin jälkeen mentiin vielä uittamaan koirat.

Ennen kun alettiin treenaamaan noutamista, otettiin poseerauskuvia Demistä, koska halusin nähdä miltä se näytää kun asetan sitä näyttelyasentoon, ja aika hyvältähän se näyttää;)

Hanna taas paparazzina.

Demi poseeraa.

Jippii..Demi ja varis!

Demi odottamassa vuoroaan. Istuu kiven päällä:)

Treenin jälkeen pääsivät koirat uimaan.

Madde ihmettelee mihin tuo Demi oikein on menossa..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini