Aktiivinen päivä

Share |

Maanantai 6.7.2009 klo 0:57


Aamulla lähdin Västankvarniin seuraamaan suojelukoiratestiä, kun Tarjan Prada testattiin, ja olihan siellä muitakin tuttuja. Testaajana oli Juha Korri. Ihan mielenkiintoista oli katsoa, vaikka laji ei kyllä kiinnosta ollenkaan. Ei oikein mun roduille sopiva laji:) En viitsinyt jäädä katsomaan kaikkien koirien testit, kun oli niin kylmää. Ei ollut talvitakki autossa, koska sellainen olisi tarvinnut, Västankvarnin kentällä tuulee aina.

Kotimatkalla pysähdyin Säästöpörssin parkkiksella ja treenasin Demin kanssa tokoa. Otettiin seuraamista, jäävät liikkeet sekä luokstulon pysähdyksiä.  Iltapäivällä otin kaikki koirat mukaan ja ajelin Lappersin kentälle tapaamaan Ninaa ja Tauri flattia. Sain ostaa Ninalta 5 varista. Treenattiin sitten myös siellä vähän tokoa. Otettiin paikallaoloa Taurin kanssa, sekä hyppyä, noutoa ja ihan vähän seuraamista. Kentällä oli muutama pikkukoiraa treenamassa agilityä,  joten meillä oli häiriöitäkin. Aika kivasti Demi kyllä toimii, ei voi muuta sanoa:)

Sieltä lähdin suoraan Göleniin uittamaan koko porukkaa. Gölessä ei ollut juuri muita ihmisä kun oli niin kylmä ilma. Demi ja Molli uivat paljon. Kyllä Emma ja Idakin uivat vähäsen, mutta ei ollenkaan niin kun ennen. Kyllä Emmasta on tullut vanha. Vaikka kyllä vieläkin yhtä kiihkeästi yrittää saada minut heittämään sille keppejä. Keppihullu koira!

Illalla trimmasin Demin häntä ja korvat. (Vihdoinkin) Täytyy sitten loppuviikolla trimmata koko koiraa. Ja kun olin jättänyt yksi varis sulaamaan huomiseksi, sai Demi noutaa varistakin muutaman kerran.... Aktiivinen pävä Demillä tänään:) Eikä tämä vielä riittänyt, koska treenattiin vielä näyttely-esiintymistäkin. Alussa ei sujunut ollenkaan, mutta aika nopeasti Demi rauhoittui ja seisoi nätisti. Kyllä naksu on vaan ihmeellinen vempain:)

Prada, Leo ja Freja suojelukoiratestissä

Prada

Leo

Freja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini