Demi, kärpästen suosikki...

Share |

Lauantai 11.7.2009 klo 20:22


Ostin uuden objektiivin, ja heti piti ottaa kuvia ja paljon. Mutta puh, miten vaikeita se on saada hyviä kuvia. Muutama kuvaa onnistui, varsinkin Emman ja Idan yhteiskuvat, ja Emman kuvista tykkään myös. Kaikki kuvat löytyvät galleriasta.

Treenattu on, sekä tokoa että nomea. Tiistaina tuli Pia Miettinen kouluttamaan meitä, päivän aiheena nouto. Onneksi meillä on tuo maneesi mihin saadaan mennä lyhyellä varoitusajalla, koska ilmahan oli aivan kamalaa. Demin nouto oli surkeampi kun koskaan. Meillähän on ongelmana kapulan tappamista ja huono paluuvauhti, ja myös kapulan ottaminen on huono. En ole treenannut noutoa liikkeenä ollenkaan, kun tiedän että on niin paljon puutteita. Nyt näytin Pialle meidän nouto kokonasena liikkeenä, ja sehän oli huono. Hyvä näin, koska Pia antoi erilaisia vinkkejä, miten voi alkaa rakentamaan koko liike uudestaan. Ei kun harjoittelemaan:) Muutenkin Demi oli vähän vaisu, ja myös seuraavana päivänä kun mentiin Tarjan ja Pradan kanssa treenaamaan, ja tänään selvisi minkä takia. Juoksu alkoi. Olen tyytyväinen että se alkoi, nyt voi alkaa suunnittelemaan loppukesän-syksyn ohjelmaa, jos nyt menisi avo luokkaa kokeilemaan, (jos saadan nouto kuntoon) ja ehkä BH kokeeseen.

Torstaina treenattiin nomea. Koirat saivat ensin hakea pari damia hakuruudusta, jonka jälkeen vesiohjaus ja perässä kakkosmarkkeeraus myös veteen. Sen jälkeen saivat hakea lisää dameja hakuruudusta. Demi oli vauhdikas ja teki innokkaasti hommia. Hakuruutu oli sekä leveä että syvää. Pari kertaa tuli tyhjänä pois, ja välillä meni veteen tsekkaamaan jos sieltä löytyisi jotain. Lähti kuitenkin innokkaasti joka kertaa uudestaan hakuun, ja ymmäri itse laajentamaan aluetta, ja toi 4 damia. Vähän kuriton oli kyllä tällä kertaa, ei meinannut oikein totella, kun uimaan vaan piti päästä, vesihommat ovat kyllä superkivoja Demin mielestä.

Lopuksi tehtiin variksella jälkeä, ja se ei mennyt ollenkaan hyvin. Ensin Demi tuli kerran pois tyhjänä, jolloin laitoin uudestaan. Sen jälkeen tuli pois, ja kärpäset lensivät sen ympäri, oli löytänyt ihmisten pas---kaa, ja oli sekä syönyt sitä että piehtaroinut siinä:( arghhhhhh... Putsasin sitä sammaleella, ja jäärä kun olen, laitoin sen kolmannen kerran jäljelle, jolloin tuli varis suussa...

En ollut tyytyväinen, kun Demi noin pelleili, sen takia vein varis vielä kerran metsään, ja lähetin Demin hakemaan, mutta nyt ei ottanut varista enää ollenkaan:( perk--en varikset.... En viitsinyt sen enempää painostaa sitä, koska itselle alkoi jo sappi kiehumaan. Laitoin haiseva prinsessani autoon, ja mentiin kotiin pesulle.

En olisi halunnut pestä sitä shampoolla näin juuri ennen näyttelyä, mutta oli pakko. Nyt on turkki ihan pehmeä, eikä ollenkaan yhtä hieno kun oli ennen pesua.  Ja Molli on melkein ilman turkkia! Saa nähdä minkävärisiä nauhoja oikein saadaan huomenna kun vien possut kauneusukilpailuun:)

blog4.jpg


Kommentit

11.7.2009 23:19  Hanna

Loistava kuva Emmasta :) Tsemppiä missikisoihin!

28.7.2009 16:04  Pirjo ja Simo

Hauska kuva. Sopisi hyvin vaikkapa kirjailija-artikkeliin johonkin hienoon kuvalehteen. Emma tietysti olisi se kirjailija.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini