Kuluneen viikon treenit

Share |

Perjantai 3.7.2009 klo 13:37


Maanantaina treenattiin noutamista Andrean ja Hannan kanssa. Aloitettiin vesimarkkeerauksilla. Otin Demille ensin ykkösiä laiturin molempiin puoliin, sen jälkeen kakkonen samoihin paikkoihin. Muuten meni tosi hienosti, mutta Demillä oli huono ote dameista,  dami ei millään meinannut pysyä suussa. Sen jälkeen treenattiin markkeerauksia niityllä jossa oli todella pitkä heinää,  ja koirat joutuivat ylittää sekä tien että ojan matkan varrella. Tämä harjoitus meni  hyvin. Lopuksi kokeilin Demille linjaa eri suunnista, mutta se oli liian vaikeita kun heinä oli niin pitkä, Demi ei osannut lähteä suoraan kun ei nähnyt eteensä mitään, hyppäsi vaan kun kenguru ja meni miten sattui.

Tänään mentiin Hannan ja Madden kanssa treenaamaan heti aamulla. Tehtiin taas markkeerauksia muutaman kerran ja muistiharjoituksia samaan paikkaan. Sen jälkeen tehtiin hakuruutua dameilla. Ruutuun laitettiin 8 dameja, mutta Demi ei tarvinnut tuoda kun 4. 

Löysin pakkasesta vielä yhden variksen (päätön!!!) jonka otin eilen sulaamaan ja otin mukaan treeneihin.  Tein variksella pari kertaa niin että  jätin Demin polulle istumaan, ja vein linnun aika syvälle metsään, ojan toiselle puolelle  vaikeeseen paikkaan. Vedin sitä vähän maata pitkin että jäi lyhyt jälkikin. Sitten lähetin Demin hakemaan ja menin itse piiloon. Ja tulihan se varis sieltä....

Tiistaina oltiin BH treeneissä. Harjoteltiin seuraamis-kaaviota ja ihmisryhmää, istuminen, maahanmenoa ja luoksetuloa sekä vähän kaupinki-osuuttakin. Otin Demille seuraaminen ilman remmiä, ja ihmeen hyvin se jaksoi seurata koko pitkän kaavion ilman palkkaa.

Alhaalla kuvia maanantain nouto treeneistä. Kuvat: Hanna Miikkulainen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini