Kuulumisia

Share |

Maanantai 29.6.2009 klo 1:07


Treenirintamalla on ollut tosi rauhallista. Viime viikolla treenattiin vaan kerran vähän tokoa ja kerran heitin Demille damia, muuten olen vaan vienyt koirat uimaan. Mutta kaikki matot on pesty:).

Eilen olin Inkoon mätsärissä töissä, olin ajatellut ottaa Demin sinne harjoittelemaan näyttelyesiintymistä, mutta en viitsinyt ottaa autoon istumaan kun oli niin lämmintä. Olisi kyllä pitänyt trimmatakin, enkä oikein löytänyt inspistä edes siihen, katselin juuri tämän päivän uintikuvista, minkälainen häntä Demillä on, aikamoinen lamppuharja... ehkä huomenna sitten. Mätsärin BIS oli Tarjan heeleri narttu Wilma!

Eniten koirat ovat vaan maanneet varjossa, mutta tänään Demi ja Molli innostuivat painimaan keskellä päivää, Molli ei kauan jaksanut, ennen kun lähti lammen reunalle kyyläämään, ja plums... sinne meni vilvoittelemaan itsensä, ja tietysti Demi perässä.... Molemmat tietävät ettei sinne saa mennä, mutta tänään oli vaan niin lämmintä. Eihän se haittaa että ne käy siellä, koska meillä ei ole tänä vuonna lumpeita eikä muita kasveja siinä, mutta kun ne tuppaa saamaan aina hepulin "uinnin" jälkeen ja alkavat leikkimään viidakkoa kukkapenkillä. Ja SIITÄ en kyllä tykkää ollenkaan.

Tänä iltana vein vaan Demin ja Mollin uimaan, labbikset jätin kotiin, kun kuitenkin joudumme kävellä metsän läpi, ennen kun tullaan uimapaikalle. Ja onneksi jätin, koska kyllä metsässä oli kuumaa. Ida olisi kyllä jaksanut, mutta Emmalle olisi ollut liikaa. Ida raukka sai jäädä seuraneidiksi Emmalle, kun en raaskinut jättää Emmaa ihan yksin.

Demi tykkää uida. Se ui, ja ui, ja ui.... Meillä oli damikin mukana, mutta siitä ei tullut mitään, Demi hössöttää liikaa kun Molli on mukana, joten dami joutui puuhun roikkumaan. Se kyllä ärsytti kovasti Demiä, joka vinkuen yritti hypätä kahdella jalalla niin korkealle että olisi saanut damin alas.  Välillä joutui neiti itse puuhun kiinni, että Molli sai uida rauhassa, koska Molli melkein hukkui, kun Demi kävi niin kuumana. On se sellainen hulivili..

Kamera oli mukana, ja kuvat löytyy täältä.

Ja TÄSSÄ vähän muita kuvia.
 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini