Juhannusviikon puuhailut

Share |

Sunnuntai 21.6.2009 klo 22.45


Kaikenlaista ollaan kyllä puuhailtu, en ole vaan jaksanut tänne blogiin mitään kirjoitella. Pari kertaa ollaan treenattu noutamista, tokoa treenattiin Tarjan kanssa tiistaina, jolloin tehtiin kisanomaisen treenin. Otettiin kaikki AVO liikkeet peräkkäin, ilman palkkaa, ja se meni kyllä todella hyvin. Demi teki kaikki liikkeet oikein, ja teki innokkaasti vaikka ei saanut palkkaa liikkeiden välissä. 

Torstaina ajelin Nummelaan hakutreeneihin. Lähdin viideltä ja kotona olin vasta 23.00!! Molli otti kolme umpparia ja yhden tyhjän piston. Hyvinhän se meni, ilmaisi norskilla, eikä ongelmia. Molli tykkäsi, oli iloinen ja täpinöissään. Demi kävi syömässä herkkuja maalimiesten luona. Ukot eivät olleet sen enempää piilossa, vaan istuivat vaan kuusen juurella. Hyvin Demi lähti ukkojen luokse, ei aristellut, eikä nähnyt mörköjä, joten mörköikä on ohi.  Jotenkin en vaan nyt oikein innostu hausta, en tiedä mistä se johtuu. Luulen että olen harrastanut sitä niin paljon, että olen kyllästynyt.. ainakin nyt. Saa nähdä tulevaisuudessa, miltäs tuntuu, mutta luulen että jos Demin kanssa jotain PK lajia ruven harrastamaan, niin se on sitten jälkeä.  Tarjalla oli Heida pentu mukana, joka oli taas pakko kuvata, kun on niin lutuinen. Kuvat löytyy täältä.

Tänään käytiin Lohjan kentällä riehumassa. Kentällä oli pelastuskoiraporukka treenamassa, ja Demi otti ihan selvästi häriötä niistä. Alussa se ei ollut hengessä mukana, teki kyllä mutta ei yhtä innokkaasti kun yleensä. Joutui sitten puuhun kiinni kun treenikaveri treenasi oman koiransa kanssa, minäkin kokeilin hänen koiran  kanssa vähän juttuja, ja sehän teki terää, koska kun otin Demin uudestaan treenaamaan, oli se ihan eri tavalla mukana. 

Kun treenikaveri treenasi oman koiransa kanssa pöydät, päätin kokeilla Mollillekin niitä. Sehän on melkein sama kun ohjattu nouto:) vaan että pitää hypätä pöydälle, eikä tuoda kapulaa. Pöydät opetin Mollille silloin joskus nuorena, ja merkkiä ja suunnat se osaa, joten sehän oli Mollille hauska liike, ja helppo nakki:) Lohjan kentällä on aina yhtä kiva treenata!

Illan uintireissulla kävi Demi jossain ihmispas...assa piehtaroimassa:( Joutui pesulle, ja vitsi miten hieno turkki sillä on! Kohtahan on Karjaan näyttely, kiva kun on ainakin hyvässä karvassa. Kokeilin asentaa sitä näyttelyasentoon, ei oikein onnistui, onneksi on vielä pari viikkoa aikaa treenata:)

Kaverukset!

 


Kommentit

26.6.2009 9.38  Heidi

Voi, miten ihana kuva!
Voi, miten ihanat koirat!
Voi, miten ihanan, ihanan ihana Ida!
Minos-serkku lähettää kans pusun.

2.7.2009 0.28  Pia

Aivan iiiiihana kuva!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini