Treeniä..

Share |

Sunnuntai 7.6.2009 klo 0:16


Demi seuraaTämän viikon aikana on tullut treenattua vähän sitä sun tätä. Tokoa ollaan treenattu joka päivä vähäsen omalla pihalla. Ohjelmassa on nyt ollut vasempaan käännökset, avoimen luokan hypyn osioita sekä kaukkarit. Myös tunnistusnoutoa on treenattu. Sitä Demi tajuaa hyvin, käyttää nenäänsä ja löytää omansa, vaikka laitan "oma" puhtaiden kapuloiden joukkoon. Erikseen ollaan treenattu myös pidä treenejä tunnarikapulan kanssa, hui, miten Demi pureskelee... Siinä onkin sitten treenaamistakin.
 
 
Eilen mentiin Tarjan kanssa tekemään jälkeä ja esineruutua, mutta ensin otettiin tokoa kentällä. Hyppy ja kaukkarit ovat vielä kesken, mutta sitähän mä tiesinkin, joten niiden treenaaminen jatkamme pihalla. Muuten toko treeni meni hienosti.
Sitten mentiin metsään. Demille tallasin lyhyen jäljen, johon laitoin jokunen makupala siellä/täällä, jäljen lopussa namipurkki. Hyvin pieni kikkura jäljesti, välillä pysähtyi ja katseli ympäriinsä, mutta jatkoi itsenäisesti matkaa, ja loppuun päästiin.
 
 
Molli sai jäljestää vähän pidempi jälki, kuudella kepillä. Molli jäljesti todella hyvin, ja nosti kaikki kepit. Minä onnistuin eksymäänkin!! kun olin tallannut Mollin jälki, ja lähdin menemään aivan väärään suuntaan. Vieraassa metsässä on vaan niin vaikeita.. Onneksi oli kännykkä taskussa, ja monien mutkien kautta löysin tielle, aika pitkä matka autoista... voi jessus, en ole ennen kyllä eksynyt.
 
 
Niin kauan kun jäljet vanhenivat tehtiin esineruutua, tallattiin kapea, mutta syvä kaistale. Molli sai aloittaa,Demi seuraa ja Molli oli siinä kyllä huono. Juoksi vaan takarajaa pitkin tapaansa mukaan, kauan sai hakea ennen kun oli nostanut kaikki 3 esineet. Demi oli aivan super hyvä. Ensin Demi sai nähdä kun Tarja vei 3 esinettä ruutuun.  Demi juoksi taas lujaaaaaaa... mutta nenä oli auki ja esineet tulivat todella nopeasti suoraan minulle käteen. Kolmas esine sai hakea vähän kauempaa, ja kovasti yritti saada merkkausnauhan alas, mutta itsenäisesti kuitenkin jatkoi etsimistä, ja myös kolmas esine löytyi. Hieno likka! Vitsi oli kivaa, tätä pitää nyt ainakin kerran viikossa tehdä, niin kivaa se oli. Treenin jälkeen juotiin kahvia ja syötiin pullaa metsänreunalla. Kyllä metsässä on niin kivaa.
 
 
Eilen otin 2 varista ja yksi pieni lokki sulaamaan, ja tänään mentiin Hannan ja Madden kanssa treenaamaan nomea. Olen päättänyt etten enää damitreenejä Demille tee, ennen kun riistatreenit sujuvat. Mukana oli spesial herkkua palkaksi:) . Tehtiin linjaa, ykkösmarkkeerauksia, ja kerran kakkosmarkkeeraus samoihin paikkoihin kun ykköset olivat olleet. Sen jälkeen tehtiin hakuruutua, riistat vietiin syvälle metsään ylös kallion päälle. Treenin alussa ei tietenkään heti halunnut riistoja ottaa, mutta se meni paremmin ja paremmin, ja treenin lopussa sujui jo ylösotot aivan loistavasti. Olen oikein tyytyväinen, koska missään vaiheessa Demi ei ollut haluton, vaan lähti innokkaasti, irtosi hyvin, ja treenin lopussa otti riistat empimättä ja toi käteen asti 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini