Möllitaipparit

Share |

Torstai 4.6.2009 klo 0:20


Meillä oli tänään mölli-taipparit. Tehtiin kaikki niin kun oikeissa taippareissa. Varikset olivat edelleen Demin mielestä todella ällöjä. Ei tuonut kun yksi varis (pitkin hampain), loput jäivät ruutuun:( juoksi kovaa ja bongasi ne kaikki, mutta ei tuonut.

Vesityöskentely oli hyvä, ja myös kanin se toi jäljeltä, vaikka se juoksi ensin kovaa edes takaisin vähän liian kauan, mutta nosti pupun ja toi sen hitaaaaaasti... tuomari oli kiltti kun päästi Demin jäljelle:)

Mua niin ottaa päähän nää Demin pakolliset sairaslomatkin, koska tottelevaisuus kärsii, ja meidän suhde kärsii, kun emme voi tehdä mitään ja kun se ei voi liikkua vapaana. Demillä oli tänään niin paljon ylimääräistä energiaa, että meni vaan juoksemiseen koko homma, ja korvat olivat jääneet kotiin....  plääääh... pakko vuodattaa, kun niin harmittaa.

Tänään sain neuvoksi väsätä siipi-dameja, että Demi tottuisi hajuun, ehkä teen vielä niin, ja ehkä laitan varikset vielä jopa sukkahousuihinkin, vaikka olen vannonut etten mitään sellaista ruve tekemään, jos riista ei kelpaa, saa olla koko juttu.

Pitää kai alkaa harrastaa jälkeä tai hakua myös Demin kanssa, kun ei nomesta tule mitään. Metrin este ei ainakaan tule olemaan mikään ongelmaa Demille, koska hyppää naapurin aidan yli ihan puhtaasti, oli pakko mitata ja se oli 90 cm:):) aikamoinen kenguru! Ei tee varpaille hyvää, nuo vierailut naapurin berniurosten luona.

 "Taipparin" jälkeen grillattiin makkaraa, ja syötiin muuta herkkua. Ilma nyt ei ollut ihan ihanteellinen, mutta ihan kiva oli istua sateessa, läpimärkänä ulkona herkuttelemassa:) Andrea oli lähellä laittaa kunnon braasu, kun mökin katto alkoi palaamaan!!!  Onneksi saatiin se sammutettu aika nopeasti, ja grillaattiin sitten makkarat ulkona. Tapahtumarikas ilta!!

Eilen pidettiin nyyttäri ilta toko ryhmän kanssa. Ryhmäläiset olivat hankinneet kuohuviiniä Mollin TVA:n kunniaksi, joten se oli sitten samalla Mollin valiojuhla:)


Kommentit

5.6.2009 15:28  Heidi

Mekin sitten skoolaamme Mollille! :-)

Saimme teistä uutta potkua Nepellekin. Josko...
Iloista kesää teille sinne.
PS. Oletteko tulossa PK-SM-kisoihin?
Laitahan tietoa, jos ootte tulossa.

7.6.2009 1:34  Åsa

Tsemppiä Nepen kanssa, kyllä se joku päivä onnistuu:)
Mukavaa ja tulosrikasta kesää teille!
En ole kyllä tulossa SM kisoihin...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini