Aurinkoisia kevätpäiviä:)

Share |

Torstai 26.3.2009 klo 23:56


blog.jpgPaljon Onnea Demin isoäidille Ronjalle, ja emännälle Erjalle, Ronjan TVA:n johdosta. Ahkeruus palkitaan!

Taas on ollut upea ilma, ja ulkoiltu on tietysti monta tuntia joka päivä, kun kerran on siihen mahdollisuutta. Kuviakin otin taas, ja aika kivojakin.. Täältä pääsee katsomaan niitä.

Tänään menin ensin kaupungille, ja otin Demille vähän tokoa Lidl:in parkkiksella. Demillä oli todella vaikeita keskittyä tiistaina tokotreeneissä, sen takia hain häiriöitä. Otettiin vähän seuraamista ja leikittiin, kyllähän se meni jotenkuten, mutta ei ollenkaan niin hyvin kun toivoisin.

Jatkettiin matkaa, ja lenkillä treenattiin vielä vähäsen. Eniten seuraamista, mutta myös vähän kaukkareita ja luoksetuloa.. ja temppuja:) Myös Molli ja Ida saivat treenata tänään.

Ennen kun lähdettiin kotiin, treenasin Demin kanssa vielä vähän noutamista ja hallintaa. Vein damin pellonreunalle, mutta Demi ei päässyt heti noutamaan, vaan pidin sen perusasennossa odottamassa, kun sanoin koira, kenkä, aurinko:) vasta kun sanoin "hämta", sai Demi lähteä noutamaan. Kerran varaslähti, mutta tuli kutsusta takaisin, ja sen jälkeen oli todella skarppina, eikä yhtään yrittänyt varaslähteä, vaikka kädellä näytin, ja hujasin eri sanoilla. Vasta "hämta" käskyllä lähti noutamaan. Sitten tein 2 linjaa,  < = tuon mallinen, vein damit aika pitkälle, ja Demi pääsi noutamaan niitä siinä järjestyksessä kun minä päätin. Se meni todella hyvin. En voi kun ihmetellä, miten kuuliainen ja tottelevainen Demi on noutohommissa, ja miten motivaatio säilyy, vaikka kuinka vaadin siltä malttia.. On se vaan kivaa tehdä koiran kanssa sellaista mistä se todella tykkää..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini