Tokoa

Share |

Sunnuntai 29.3.2009 klo 23:04


mollis_pokal.jpgMolli sai taas pokaalin:) Saatiin Mollin jälkipokaali Lohjan Papekosta vähän jälkikäteen. mutta hieno pokaali taas kerran.

Perjantaina treenattiin taas Tarjan, Pradan ja Wilman kanssa. Demi treenasi ekalla kierroksella vasempaan käännöksiä, käännöksiä oikeaan sekä täyskäännöksiä.

Molli treenasi ekaksi idaria, joka meni oikein hyvin. Tarja käskytti. Sitten otettiin paikalloloa. Molli istui, muut makasi. Demi vähän ihmetteli kun Mollikin oli mukana, mutta makasi rauhallisesti. Hyvä paikallaolo.

Toisella kierroksella otin Demille liikkeestä seisominen, liikkeestä maahanmenoa ja luoksetulo kisanomaisesti. Tarja käskytti. Seisominen meni oikein hyvin, maahanmenossa Demi meni hyvin maahan, mutta sitten alkoi nuuskimaan maata, joten loppuosa meni huonosti. Otettiin uudestaan, jolloin se meni hyvin. Luoksetulossa tuli eteen, sitä Demi ei ole tehnyt pitkään aikaan, koska olen opettanut tulemaan tokossa suoraan sivulle. Eihän se periaatteessa haittaa, koska Demi tuli hyvin mun eteen istumaan, ja siirtyi nätisti perusasentoon. Olen oikein tyytyväinen tähän treeniin. Demi keskittyi hyvin, ja piti hyvin kontaktia, eikä motivaatio laskenut liikkeiden välissä vaikka ei saanutkaan muuta palkkaa kun kehumista. Juostiin sitten repulle hakemaan palkkaa. Harmi vaan ettei palkka ollutkaan niin hyvä kun olin kuvitellut. Iso rasvainen siankorva ei ollut Demin mielestä ollenkaan hyvä. Ei syönyt sitä:( Varasti autossa repusta lihapullia, joten sai kuitenkin sellaista palkkaa mistä tykkäsi:)

Mollille ei sopinut ollenkaan että näytin siankorvaa sille ennen kun alettiin tekemään liikkeitä, koska se sekosi ihan totaalisesti, eikä keskittynyt ollenkaan, juoksi vaan kun päätön kana, eikä kuunnellut eikä totellut. Olin suunnitellut ottaa Mollille ruutua, ohjattua ja luoksetuloa jonka jälkeen saisi palkansa repusta. Aloitettiin ruudulla, jolloin Molli juoksi kentän toiselle puolelle lumikasan taakse seisomaan!!!! seuraavaksi juoksi toiseen suuntaan jonkun toisen lumikasan vierelle kökkimään. Kävin näyttämässä ruutua sille, mutta ei kuitenkaan osannut mennä ruutuun vaan juoksi luoksetulomerkin taakse seisomaan.. no meni se ruutuun sitten loppujen lopuksi.. ohjatussa oli vähän samanlainen rumba, ei pysähtynyt merkillä ollenkaan, lähti vaan oman pään mukaan johonkin kapulalle, ei kuunnellut minua olenkaan. Sitten vasta kun laiton stoppia ja vähän ravistelin sitä, alkoi Molli kuuntelemaan..  Ja kyllähän Molli osasi hakea oikea kapula ja mennä ruutuunkin välillä ja taas noutaa, kun vähän skarppasi. Onneksi luoksetulo  meni hyvin, jonka jälkeen Molli sai siankorvansa. Mollille se kyllä kelpasi.... Mutta voi jösses, kun koira on niin ahne ettei aivot enää toimi, kun se miettii vaan sitä siankorvaa...

Tänään ennen lenkkiä, ajelin taas Lidlin parkkikselle ja otin Demille vähän seuraamista. Demi alkoi taas sitä samaa kun viimeksi, että seurasi muutama askelta hyvin, jonka jälkeen jäi katsomaan jotain, ja unohti koko juttu. Tänään en sallinut sitä vaan houmautin vähäsen, ettei tommosta kelpaa, ja johan Demi skarppasi, ja seurasi niin hienosti oikein pitkän pätkän, joka sisälsi yksi käännös oikeaan, ja täyskäännöksen, eikä kontakti herpaantunut missään vaiheessa. Siitä sai narupallonsa, leikittiin, ja treeni oli siinä.

Lenkin jälkeen otin Demille vielä kotipihalla liikkeestä maahanmenoa. Ensin pudotin makupaloja maahan, niitä Demi ei saanut ottaa, vaan maahan  piti mennä, ja palkka tuli minusta. Maassa olevat namipalat Demi ei saanut huomioda. On pakko tehdä tällaisia harjoituksia, kun Demi on niin häiriöherkkä, ja reagoi kaikkeen, varsinkin jos maassa on jotain.. Ensin Demi hämmentyi, mutta äkkiä ymmärsi mitä halusin siltä, ja treeni meni hyvin. Tein sitten myös toinen maltti treeni koska Demi varaslähti luoksetulossa. Jätin Demin istumaan, heiluin namipussin kanssa, huusin eri sanoja taivas, koira, emma, ja vasta kun kutsuin "Demi kom", sai tulla. Sekin harjoitus meni hyvin, ja Demi skarppasi ja oli kuuliainen. 

Huomenna alkaa meidän taipparikurssi, mielenkiintoista...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini