Hakua pitkästä aikaa...

Share |

Sunnuntai 22.3.2009 klo 22:56


Varisprojektimme on nyt jatkunut viikon. Eilen Demi tarjosi tanssimista, pakittamista, give me five ja sivulletuloa ennen kun antoi periksi ja meni noutamaan varista:) Ja eilen se oli vielä jäässä. Jäitin lintu sulaamaan ja tänään kokeiltiin sitten sillä. Kyllähän Demi sen mulle toi,  mutta roikotti sitä siivenpäästä ja raahasi lintu parka perässään. Tein linnusta taas paketin, laitoin kuminaru sen ympäri, jolloin se oli helpompi kantaa. Tulihan se sieltä, mutta ei se kyllä mitään vaude vaude juttu ollut. Nyt pidetään viikon tauko, sen jälkeen kokeillaan taas uudestaan.

Tokoa ollaan treenattu pari kertaa, Demin kanssa olen eniten leikinnyt, mutta Molli on treenannut kaikenlaista. Tunnaria tein Mollille puolen vuoden tauon jälkeen. Ajattelin että se ehkä epäonnistuu, mutta hyvin meni. Perjantaina oltiin Tarjan ja hänen koirien kanssa treenamassa, silloin oli Demi niin väsynyt etten viitsinyt sen kanssa treenata ollenkaan. Torstaina ulkoiltiin niin monta tuntia että Demi oli vielä perjantai aamupäivällä aivan loppu:) Kerrankin myös Demi oli sanaut tarpeeksi!  No, iltapäivällä laukkasi taas kenkien kanssa ympäri huushollia, joten se siitä. Molli ei ollut väsynyt, joten Molli sai treenata vähän enemmän. Tarja käskytti ja otimme seuraamista, idaria, luoksetuloa ja kaukkarit. Ja Molli oli ihan jees:)

Tänään mentiin Demin kanssa hakutreeneihin. Kivaa oli päästä taas hakumetsään. Jaettiin porukka kahteen ryhmään, kun meitä oli niin paljon. Olin suunnitellut ottaa Demille kaksi valmista ukkoa joista haetaan hajua, ja kaksi haamua, mutta suunnitelma muuttui, koska Demi näki taas mörköjä. Demi oli melkein ylisosiaaalinen keskilinjalla ja sitten kun vihdoin uskalsi mennä piilolle, mutta Demi ei vaan ymmärrä minkä ihmeen takia ihmiset menevät kökkimään kuusen juurelle. On sitä mieltä ettei sinne kannata mennä ollenkaan, kun siellä on varmasti jotain kamalaa, kun nuo ihmiset käyttäytyvät noin ihmeellisesti:):)

Vietiin sitten ukot yhdessä  piilon, ja palattiin keskilinjalle, silloin Demi uskalsi mennä ihan yksin maalimiesten luokse syömään nameja:) Ja tuli poiskin mm:sten kanssa, ja oli oikein reipas ja iloinen ja seurusteli avoimesti niiden kanssa. Pari treeniä, ja epävarmuus on ohi, siitä olen ihan varma, koska sen verran onnellinen Demi oli maalimiesten luona. Meillähän on ollut pitkä tauko, joten aloitetaan ihan alusta koko homma.

 
Hupsista!! Siellä makasi joku...

Oletko kuollut?

Mollin hieno tunnari.
 

Kahvitauko


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini