Varisprojekti etenee..

Share |

Tiistai 17.3.2009 klo 22:02


Varisprojekti etenee mukavasti:)  Tänään otettiin Idaa avuksi, ja johan variksesta tuli kiinnostava. Mutta varishan on jäässä, ja sen takia ei ole yhtä ällö kun sulannut varis. Jatkan vielä muutama päivää näin, ennen kun kokeilen sulanneen variksen kanssa. Tänään Demi oikein innostui koko raadosta, joten toivoa on:)

Treenasin Mollinkin kanssa tokoa tänään. Molli teki ohjattua, luoksetulon pysähdykset,  ruutua sekä seuraamista. Ja oikein hyvin meni. Demi oli mukana ryhmätreeneissä, jolloin tehtiin porukalla seuraamista, jäävät liikkeet ja luoksetuloa. Ja lopuksi paikalloloa. Demi ei jaksa istua perusasennossa, kun muut tekevät, silloin hyppii ja pomppii ja kerjää nameja, joten sitä malttia, malttia pitää treenata myös tokossa:):) paikallaolossa nousi seisomaan, melken heti kun jätin sitä, mutta kävin korjaamassa, ja sen jälkeen makasi ihan rauhallisesti.  Kiva treeni.

Alhaalla todistusaineita siitä ett varisprojektimme on menossa oikeeseeen suuntaan.


Kommentit

20.3.2009 15:20  Minna Rajalampi

Hei Åsa,

Oletko sinä joka päivä ottanut Demin kanssa reeniä jäisen variksen kanssa? Minkälaista? Mitä olet tehnyt että saat Demin kiinnostumaan variksesta? Oletko eka leikkinyt Demin kanssa variksella vai viettekö variksen yhdessä vähän matkan päähän ja sitten lähetät Demin hakemaan? Vai heitätkö kenties variksen? Vai hakeeko Ida ensin varista ja sen jälkeen Demi?

Tulipas siinä kysymystulva. ;-)

Tsemppiä teidän varisprojektiin. :)

20.3.2009 23:11  Åsa

Lähetin sulle s-postia. Käytän naksua kun opetan Demille uusia juttuja ja temppuja. Myös varisprojektissa on naksu käytössä. Demi saa itse päättää haluaako hän palkkaansa vai ei. Jos ei nouda varista, ei saa palkkaakaan, ja Ida pääsee noutamaan ja syömään Demin palkka:)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini