Malttia ja hallintaa

Share |

Sunnuntai 15.3.2009 klo 22:06


Eilen oltiin Demin kanssa Kiharakerhon Nome koulutuksessa Piikkiössä. Koirat jaettiin kolmeen ryhmään, ja minä menin Demin kanssa taippariryhmään, kun meillä ei ole taipparia suoritettu. Tehtiin paljon maltti- ja hallinta treenejä ja perusjuttuja. Paljon asioita jo tiesin ennestään, ja ollaan Demin kanssa jo kokeiltu aika paljon, mutta toisaalta perusasiotahan ei voi koskaan harjoitella liikaa. Aamupäivällä treenattiin mm. damin nostoa ja luovutusta, seuraamista rivissä lumihangessa:), sekä muita ihan perusasioita. Ruokatauon jälkeen tehtiin hakua, linjaa ja paikallaan istumista. Myös iltapäivällä oli pääpaino harjoitteluissa malttia ja hallintaa. Saimme myös treenivinkkejä vaihtamiseen.  Kouluttaja oli mukava ja tykkäsin hänen positiivisestä tyylistä kouluttaa koiraansa. Ruoka oli hyvä, ja paikka aivan ihana, voin vaan kuvitella miten hienoa siellä on kesällä. 

ALO ryhmässä oli Demin sisko Selja sekä veljekset Gösta ja Simo. Oli todella kivaa nähdä niitäkin. Harmittaa kun mulla oli kamera autossa, mutta en muistanut ottaa kuvia.   Ennen kun lähdettiin ajamaan kotiinpäin,  kokeilin jos varis kelpaisi Demille, EI kelvannut. Sen takia meillä alkoi tänään "varis projekti". Alku oli ainakin lupaava. Riittävän hyvä palkka, naksu ja jäinen varis, siitä se lähtee:):)

Tänään mentiin Tuan kanssa katsomaan kouluratsastus kilpailuja, ja Demi pääsi tietysti mukaan. Voi voi, kun pikkuinen meni liian lähelle aitaa ja sai sähköiskun:( reppana pieni miten se huusi ja pelästyi. Ei varmaankaan enää koskaan menee lähelle hevosten aitaa. Tässä muutama kuvaa komeista hevosista, ja tietysti Demistäkin Tuan sylissä.

 
 
 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini