Vihdoinkin..

Share |

Perjantai 13.3.2009 klo 11:44


hulivili.jpgTänään ilmestyi Demin lonkkatulos vihdoinkin monien mutkien kautta KoiraNettiin. Lonkat ovat siis C/B ja kyynärät 0/0. Näin itse kuvista että toinen lonkka oli vähän löysä, joten se on se C lonkka sitten, mutta ihan hyvä tulos. Olen tyytyväinen.

Koska viime viikolla oli niin paljon ohjelmaa, ollaan tällä viikolla melkein vaan leikitty ja kun Demi oppi "tanssimaan" niin hän tarjoaa tanssimista koko ajan, en voi kun nauraa sille, piti ihan videolle ottaa, kun se on niin hauska mamman mussukka:):) Demi temppuilee.

Tiistaina oltiin kyllä maneesissa, kun itse vedin tokotreenit, niin Demikin pääsi vähän tekemään jotain pientä, mutta ei oikein keskittynyt, koska Madde ja Hannakin olivat siellä, ja niitä piti sitten kytätä melkein koko ajan.

Eilen mentiin Hannan ja Madden kanssa heittämään dameja. Kiva kun voi illallakin treenata, ehdittiin ihan hyvin tehdä kaikenlaista ennen kun hämärtyi. Otettiin malttitreenejä, koirat saivat vuorotellen noutaa, oli vaikeita molemmille koirille eilen. Sitten treenattiin suuntia ja linjaa. Kyllä "suunta" harjoitus olisi mennyt hyvin, mutta lunta on liikaa, ja koirat ei oikein tykkää lumisista dameistakaan. Voi miten ihana sitten kun lumet sulaa, ja pääsee metsään treenaamaan.

Halusin kokeilla että tietääkö Demi ollenkaan mitä "eteen" käsky merkitsee, vai lähteekö se eteen vaan sen takia että  on aina nähnyt että dami viedään sinne suoraan eteen.. Tein sitten niin että jätin 3 damia peräkkäin linjassa. Niin ettei Demi voinut nähdä niitä ennen kun oli edennyt linjaa pitkin.  Ei Demi kyllä ihan heti tajunnut, ensimmäinen tietysti haki hyvin, mutta kun lähetin sen uudestaan linjalle, niin ei ymmärtänyt juosta suoraan, joten Demi ei osaa "eteen" käskyä! Muutaman toiston jälkeen, lähti ihan hyvin suoraan sinne kaummeksikin, ilman että näki kun dami viedään,  joten näitä treenejä pitää jatkaa.

Huomenna lähdetään Piikkiöön kiharakerhon nome koulutuksiin. Saa nähdä miten me siellä sählätään, mutta toivottavasti opimmekin jotain, ja toivottavasti Demi keskittyy:)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini