Paljon on ollut ohjelmaa..

Share |

Sunnuntai 8.3.2009 klo 20:14


Perjantai 6.3:

Perjantaina käytiin Demin kanssa Tarjan luona. Tarkoitusta oli treenata tokoa. Vähän kyllä treenattiinkin, mutta paljon enemmän vaan juteltiin, juotiin teetä ja otettiin kuvia:) Demi ei osannut keskittyä, on se outoa että yksi hevonen ja yksi ihmislapsi voi olla Demille liikaa:). Alhaalla kuvia Tarjan hevosesta Jaffasta, ja Demistä ja Pradasta kun poseeraavat. 

 
 
 

 Lauantai 8.3:

Lauantaina oli Pian koulutukset Hofin maneesissa. Se oli taas niin kivaa, ja Demi oli oikein reipas ja hyvä, ja treenit meni hyvin. Saatiin todella hyviä neuvoja noutoonkin, joten treenipäivä oli varsin onnistunut. Noudon lisäksi Demi treenasi seuraamista, seisomista hyppyä ja ruutua. Ja otettiin me paikallaoloakin. Pia levitti leluja ja merkkejä häiriöksi ympäri maneesia, ja kun siellä on ne hevosenkikkareetkin, niin häriöitä riitti, mutta Demi keskittyi oikein hyvin, ja motivaatiokin oli hyvä.

 

 Sunnuntai 8.3:

Tänään mentiin aamupäivällä Hannan ja Madden kanssa treenaamaan noutamista. Olin ottanut kaikki mun riistat pakkasesta sulaamaan, paitsi fasaanin, jonka haluan säästää. Kani oli niin huonossa kunnossa että sitä piti heittää saman tien pois, varikset kelpasivat vielä tänään treeniriistaksi, ja lokki kelpaa ehkä kerran tai pari vielä, mutta sitten pitää kyllä saada uutta riistaa.

Demi ei tykännyt variksista ollenkaan tänään, ja koko treeni meni siihen että yritin saada Demiä nostamaan variksen heti, ja tuoda heti, eikä se onnistunut kun kerran. Yritettiin myös sitä että Demi ja Madde saivat noutaa vuorotellen, toivoin että Demi olisi siitä syttynyt, mutta Demi oli kyllä vaan helpottunut ettei sen tarvinnut niitä noutaa:) En kuitenkaan antanut periksi, vaan Demi joutui tuomaan varikset mulle, vaikka ei olisi halunnutkaan. Kyllähän se komentamalla sujui, mutta eihän se niin pitää mennä, ja olin turhaan jääräpäinen, olisin pitänyt lopettaa aikaisemmin..

Kotona pihalla laitoin kuminauha variksen ympäri!!!:) kun mun mielestä Demi roikotti sitä niin tyhmästi, välillä siivestä, välillä jaloista, niin ajattelin että jos lintu on enemmän paketissa, niin se on helpompi noutaa. Kun Demi vihdoin ja viimein suostui ottamaan variksen suuhunsa, kehuin sitä yli taivaaseen ja sitten rampattiin ympäri pihaa, jolloin mä koko ajan kehuin Demiä, ja silloin se meni kyllä paljon parempi, Demi ei pudottanut sitä, ja oli aika tyytyväisen näköinen. Siihen tajusin vihdoinkin lopettaa... Mutta nyt täytyy saada tuoretta riistaa, ja treenata usein riistoilla. Mietin sitä että oliko tuo fasaani niin kivaa ettei varis enää kelvannut, koska fasaaninhan Demi otti heti, ja kantoi sen mielellään.. No se siitä, huono treeni, mutta toivottavasti ensi kerralla menee paremmin.

Joka päivä ollaan myös lenkkeilty todella paljon, ja tänään mentiin iltapäivällä 2 tunnin lenkille beussilikkojen kanssa Flacksjönin jäälle. Ihana lenkki taas, kun aurinko paistoi ja meillä oli kahvit taas mukana. Kivaa välillä nautiskella hyvästä kahvista  ja sitten taas jatkaa matkaa.

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini