Noutajia..

Share |

Sunnuntai 1.3.2009 klo 19:58


Meillä ei ollut tänään treeniseuraa, joten otin koko jengi mukaan pellolle treenaamaan noutamista tänään, kun en raaskinnut jättää vanhukset kotiin:) No, oikeastaan Demi treenasi, muut vähän sähelsivät jotain sinnepäin:) Demi oli valtavan taitava, en ymmärrä miten se on oppinut niin paljon, tai sitten teen niin helppoja treenejä sille, että ne sen takia onnistuu niin hyvin.

Ensin tein linjaa. Jätin Demin odottamaan kun vein damin, tai piti odottaa, Demi kyllä varaslähti, mutta kun intoa oli vaikka muille jakaa.. Tein toisen samanlaisen, jolloin Demi odotti nätisti. Sen jälkeen vein uudestaan damin samaan paikkaan, mutta en lähettänytkään Demiä noutamaan sitä, vaan tein pari kertaa perusnoutoa toiseen suuntaan, ja vasta sen jälkeen lähetin Demin noutamaan linjadamin. Ajatukseni oli tehdä muistiharjoitus, toivottavasti oli jotain sinne päin.. Hyvin ainakin meni:) Sitten tein kaksi kertaa ykkösmarkkeerausta, ja vaikka itse kävin heittämässä, ja ramppasin edes takaisin, niin markkeeraukset meni kyllä todella hyvin.

Hakua en ole tehnyt Demille juuri koskaan. Viime kesällä pari kertaa riistoilla, jolloin se ei mennyt niin hyvin kun olisin halunnut. Nyt päätin tehdä hakuruutuakin. Vein Demin kanssa 5 damia ruutuun, pari damia oli aika lähellä toisiaan, kun halusin tsekata että vaihtaako Demi.. Mutta Demi tyhjensi ruudun niin nopeasti ja hienosti, ettei ole tottakaan. Olihan se helppo ruutu, koska en vienyt hirveen kauas yhtään damia, ja aluekin oli aika helppo, mutta kuitenkin. Kyllä minulla on hieno koira:)

Sitten mentiin jäälle lenkkeilemään, ja voi miten ihana se taas oli. Aurinko paistoi sinisestä taivaasta, ja koirat nauttivat niin kuin minäkin. Jäällä treenattiin pilli-kuuliaisuutta. Ennen kun laitoin koirat autoon, tein Demille vielä malttitreeniä, lähtetin Demin ja Mollin vuorotellen noutamaan, tämä oli huomattavasti vaikeampi Mollille kun Demille:) Demi odotti hyvin.. Myös Emma ja Ida sai noutaa pari kertaa.. Hauskaa oli, ja hyvä idea käyttää mun omat noutajat häiriökoiriksi Demille..

Kuvia kuluneen viikon lenkeistä löytyy täältä.

 

 

Emma nautti kun taas pääsi mukaan lenkille:)

 
 

 

Avainsanat: NOME


Kommentit

2.3.2009 10:47  Seija

Onnittelut teille Vuoden PK koira palkinnosta! Varmaa ja tasaista työtä...

Upeita kuvia löytyi myös, kyllä kevät on ihanaa aikaa!

2.3.2009 21:43  Åsa

Moi Seija
Kiitos onnitteluista, kiva kun joku onnittelee:):) Kevät on ihanaa, ihan saa uuttaa energiaa ja hyvää mieltä kun aurinko paistaa. Upeita kuvia löytyy kyllä sun galleriassa, minä olen ihan "amatööri" siinä hommassa:)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini