Viikon kuulumiset

Share |

Lauantai 28.2.2009 klo 0:47


Molli lepäsi pari päivää, jonka jälkeen ei enää ontunut. Onneksi. Ollaan lenkkeilty paljon, jäällä on kivaa kävellä. Emma raukka on joutunut jäämään kotiin.. mutta myös Emma on kyllä parempi.

Demi on tokoillut, välillä enemmän ja välillä vähemmän, joka päivä kuitenkin jotain pientä. Lenkillä ollaan treenattu pilli-kuuliaisuutta, ja sekä luoksetulo että pysähtyminen toimii mukavasti.

Tänään käytiin Tarjan ja Pradan kanssa Lägin hallissa tokoilemassa. Meillä oli todella onnistunut treeni. Demi treenasi paikalloloa, seuraamista, seisomista, noutoa, hyppyä, ruutua ja ohjattua. Ja tehtiin temppujakin. Perus-nouto on meidän murheengryyni nyt, kun Demi tappaa kapulan...täytyypäs ottaa noutoa ohjelmaksi Pian treeneissä, ensi viikonloppuna.  Treenin lopussa kokeiltiin agilityesteitä. Demi oli oikein reipas, ja kiipesi ja hyppäsi rohkeasti.  

Eilen oli Canidaen vuosikokous. Mollista tuli jälleen Vuoden Pk koira, ja minut valittiin jälleen hallitukseen. Tämä on jo kolmas kertaa kun istun Canidaen hallituksessa.

Demin lonkkatulos ei ole vielä tullut. Tänään tuli lasku, ja vasta kun suoritus näkyy kennelliitossa, lähettävät rekkarin postitse.  Ihmeellistä, luulin että tulee postiennakkona.. ehdin jo soittaa viime viikolla ja kysyä mihin on jäänyt, silloin oli eläinlääkäri talvilomalla..

Alhaalla kuvia kun oltiin Margitin ja beussilikkojen kanssa jäällä lenkkeilemässä. Ihana lenkki, välillä juotiin kahvit ja taas jatkettiin matkaa... :) Otin paljon kuvia Margitin koirista. Kuvat löytyy täältä. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini