Lepopäivä

Share |

Maanantai 23.2.2009 klo 22:35


Emma ontuu sekä etutassuaan että takajalkaansa:( Ja Mollikin ontuu etutassuaan. Emma ei enää kestä pitkiä lenkkejä, nyt täytyy ottaa järki käteen ja jättää Emmaa kotiin kun lähdetään rämpimään lumessa monta tuntia.  Molli on joskus aikaisemminkin ontunut etutassuaan, pelkään että sillä on selässä jotain, on varmaan pilattu selkä PK puolen esteiden takia. Molli ei ole koskaan hypännyt hyvin, se on aina näyttänyt todella vaikealta kun Molli hyppää, varsinkin metrin este, ja myös A jos ei ole ollut mattoa koko esteen päällä, niin Mollilla on ollut vaikeita päästä ylös. Olen miettinyt paljon sitä, että viitsinkö lähteä PK puolelle Demin kanssa ollenkaan, kun se on niin pikkuinenkin, vaikka onkin ketterä, mutta on ne kyllä kamalia nuo esteet. Treenasin PK esteet vaan kerran viime vuonna Mollin kanssa, ajattelin että jos ei sitten kisoissa hyppää niin ei sitten.. En vaan halunnut hypyttää sitä enää.

Ida nyt on aina jäykkä, kun polvet on leikattuja niin monta kertaa, mutta muuten Ida on hyvässä kunnossa, ja jaksaa hyvin lenkeillä.

Onneksi Demin varpaat ei  tällä hetkellä vaivaavat! Kun vanhukset joutuivat jäämään sohvalle lepäämään, mentiin Demin kanssa treenaamaan. Treenattiin tokoa ja vähän noutamistakin. Ensin seuraamista, ja tänään löysin taas hyvää rytmiä koko hommaan, ja seuraaminen tuntui todella hyvältä. Sitten yritin saada noutokapulaa nousemaan ilman tappamista, ei oikein onnistunut, mutta sain ainakin vauhtia molempiin suuntiin.  Demi ei osannut seisoa tänään ollenkaan, meni maahan, tai istumaan, mutta hinkkaamalla onnistui seisominenkin. Pari luoksetuloakin tehtiin, ja sitten leikittiin ja tehtiin temppuja. Lopuksi tein Demille ykkösmarkkeeraus damilla, ja harjoiteltiin pari kertaa suuntiakin.  Demi pieni partiolikka teki niin hyvin kaikki mitä mamma pyysi, ja oli täysillä mukana.

Kun kerran on sairas eikä lenkille pääse, voi yhtä hyvin jäädä nukkumaan.. en voinut vastustaa, oli pakko kuvata kun tuo koira on niin hemmoteltu ja viihtyy niin hyvin sängyssä peiton alla..:)

 

Molli pipi..

 

Hassu koira.

 

 

Onneksi Demi piristyi ja jaksoi treenata mamman kanssa:)

 Ja vaihteeksi kuvia kissoistakin.

 
Muffe 14 vee

 

                                Tiger 16 vee


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini