Koirien huoltopäivä..

Share |

Maanantai 15.12.2008 klo 22.56


Kaikilla koirilla (paitsi Demi) on ihan kamala karvanlähtö. Vaikka imuroin joka päivä, välillä kaksikin kertaa päivässä, tuntuu siltä että hukun koirankarvoihin. Tänään kävin kaikki koirat läpi Furminator karstalla/kammalla, (on todella hyvä) ja harjasin niin kauan ettei juuri karvoja enää irronnut. Kynnetkin leikkasin kaikille, ja harjaamisen jälkeen vielä imuroin sekä Emmaa että Idaa. Demi ja Molli trimmasin. Furminator toimii kiharoillekin. Mollilta lähti aikamoinen määrä karvoja. Iltalenkin jälkeen joutuivat kaikki vielä pesulle. Demi pesin jo pari päivää sitten kun oli niin mutainen, joten Demiä en tarvinnut tänään pestä.  Nyt mulla on puhtaita koiria, ja toivottavasti vähän vähemmän karvoja lattialla.

Eilen tein Mollille ja Demille jälkeä. Molempien jäljet meni ihan hyvin. Mun olisi vaan pitänyt laittaa enemmän makupaloja Demin jäljelle. Ennen kun mentiin jälkimetsään otin molemmille myös tottista. Mollille otin ruutua ja ohjattua, ja Demille seuraamista ja noutoa. 

Myöhemmin menin koirien kanssa koiratarhalle. Jätin koirat tarhaan, ja menin katsomaan missä kunnossa lähellä olevat pellot ovat, ja yksi mun koirista tuli aivan hysteeriseksi kun jätin sen, en olisi voinut kuvitella että juuri se reagoi tuolla tavalla. Se oli Molli!!  Se huusi ja hyppi aitaa vasten. Demi ja Emma ei välittänyt ollenkaan, Ida nyt ramppasi aidan vierellä, kun sehän kulkee aina mun perässä, mutta että Mollille tuli noinkin kova hätä, kun jätin niitä, en olisi voinut ikinä uskoa. Se vaan teeskentelee että se on niin cool, ja ettei se tarvitse mammaa mihinkään:) 

Demin kanssa otin pihalla taas tänään vähän tottista. Ihan vaan muutama sivulletuloja ja käännöksiä, ja muutama askelta seuraamista, ja sitten se sai juosta pihan ympäri narupallonsa kanssa. Hassu Demi kun niin tykkää leikkiä.

Tänään sain kukkia. Se vasta yllätys oli, kun nuorin poikani oli ostanut minulle kukkia, kyllä se piristi päivääni:)

Jos joku joka lukee mun blogini, tietää mistä saisi ostaa Nikkasen kirjoittama kirjaa noutajan koulutuksesta metsästyskokeisiin, niin laitathan postia tulemaan. Sitä kirjaa ei nimittäin enää saa mistään...:(

Avainsanat: Muuta


Kommentit

16.12.2008 13.31  Hanna & labbikset

Ompas Emma ja Iida suloisia... tuosta tulikin mieleen että pitäisi varmaan tehdä sama kuuraus omalle laumalle kun joulukin on tulossa :) Hauskaa Joulun odotusta labukoille, kikkuroille ja niiden Mammalle!

17.12.2008 0.52  Åsa

On ne suloisia.. ja kilttejä. Mutta niiltä lähtee valtava määrä karvoja:) Joulua ajattelin minäkin kun buunasin niitä. Hauskaa Joulua teille koko poppoolle, ja ensi vuoden puolella mennään joku kertaa heittämään dameja taas kimpassa, eikös vaan?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini