Treenejä

Share |

Perjantai 24.7.2015 klo 21:04


Nometreeneissä Smilla on oppinut keskittymään paremmin, osaa käskyllä rauhoittua, ja saadaan sen takia enemmän onnistumisia. Olen ottanut taas pallon mukaan myös nometreeneihin. Kun pallo odottaa maassa meidän takana, niin silloin Smilla keskittyy paremmin.. ihme kyllä...

Olen tehnyt Smillalle myös jälkeä. Se on niin Smillan laji. Kepit se oppi heti, ja osaa hakea jäljen jo kauempaakin, eli janan treenaminen on jo aloitettu.. Eilen tein ehkä 400 m pitkän jäljen, johon laitoin 6 keppiä, vähän namjea siellä täällä, ja niin hienosti Smilla kyllä jäljesti ja nosti kaikki kepit.

Tehtiin myös esineruutua, ja sehän oli helppo nakki :)

Uudet EVL:n liikkeet on nyt työn alla, ja hyvältä näyttää.. on se niin fiksu likka kyllä.

Demi raukka tekee pesää ja on valeraskaana, mutta on kuitenkin päässyt myös vähän treenaamaan. On treenannut noutamista ja rallytokoa. 

Seuraaminen oikealla puolella alkaa sujumaan oikein mukavasti. Ja muutenkin RT likkeet sujuvat kivasti.

Aika huonosti on RT kokeita täälläpäin kesällä ja syksyllä.. mutta tavoitteeni on saada tänä vuonna ainakin voittajatulokset kasaan, ja kivaa olisi päästä starttaamaan myös MES luokassa, mutta saa nähdä miten menee. Demi on kyllä hyvä Rallytokossa, Demi tykkää ja on iloinen ja reipas. Kiva laji Demille.

Kuvat: Tuula Hursti

1.jpg

9.jpg

8.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

3.jpg

4.jpg

2.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

13.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini