Rallytokopäivä ja BH-koe

Share |

Sunnuntai 19.7.2015 klo 23:01


DSC_0001_2.jpgCanidae järjesti viime viikonloppuna rallytokopäivän. Vetäjänä oli Anna Klingenberg, ja käytiin läpi kaikki voittajaluokan kyltit ja suoritusohjeet..

Päivä oli lämmin, ja Demi oli laiska..

Demillä ja Smillalla oli juoksut kesäkuussa, ja nyt Demillä on juoksukooma, ja rupee kohta tekemään pesää ja "odottaa taas vauvoja" ja tissit kasvaa.. valeraskausoireita taas pukkaa.. Raukka :(

Niin paljon Demi kuitenkin jaksoi, että kokeiltiin kaikki voi kyltit, ja totesin, että onpas meillä opettelmista!! Ei ole todellakaan helppo tämäkään laji. Mutta heti kun Demi taas piristyy ruvetaan harjoittelemaan, ja sitten katsotaan miten me pärjätään..

Ensin meidän täytyy kuitenkin vielä saada viimeinen hyväksytty tulos avoimestakin..

Smillan BH koe.

Smilla oli valtavan hieno, ja olin niin ylpeä siitä. On se niin ihana työmyyrä kyllä, ja teki juuri niin kun se osaa. Koe meni kyllä helposti läpi.

Onneksi meidän pari oli doberman joka oli hyvin ohjaajansa hallinnassa ja pysyi hyvin paikallaolossa, koska tässä kokeessa tapahtui kyllä kaikenlaista, ja vaan muutama koira pysyi paikallolossa, ja monet koirat lähtivät kesken suoritusta toisen koiran luokse :(

Kuvat: Eija Kärkinen.

1.jpg

0.jpg

3.jpg

2.jpg

6.jpg

7.jpg

5.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini