Smillan seuraamisprojekti jatkuu

Share |

Lauantai 4.1.2014 klo 19:06


dsc_0078.jpg

Kesämuistoja

Niin on 2013 takana ja uusi vuosi on jo alkanut.

Melkein kaikki viime vuoden kokeet epäonnistuivat, paljon oli huonoa tuuria, mutta meillä oli myös muita vastoinkäymisiä. Ainoastaan yksi koe onnistui hyvin, ja se oli Kiharamestaruus.

TOKO kokeet epäonnistuivat, (paljon treenipuutteen takia), mutta myös sen takia että sattui olemaan niin peevelin lämmintä, Demi ei kestä kuumuutta, ja silloin myös kärpäset pyörii sen ympäri jolloin paikalla-olot epäonnistuvat.

WT kokeet meni myös penkin alle. Kevään kokeet meni ohi Demin valeraskauden takia, ja syksyllä Demi loukkasi tassunsa. Hauhon WT:ssä juoksut oli jo niin lähellä, että se taas vaikutti Demiin sen verran negatiivisesti, ettei oikein ollut omaa itsensä eikä kunnellut eikä totellut.. Kullostaa selittämisestä, mutta näin se vaan välillä on :)

Nyt Demi täytti jo 6 vuotta, ja kesäksi on ihan eri sunnitelmia kun kokeita, silloin toivon että Demi saa pentuja :)

Lilla Smilla on kasvanut ja siitä onkin tullut aivan mahtava pieni koira. Olen niin tyytyväinen siihen. Se on iloinen, reipas, oppii nopeasti, helppo kouluttaa ja kestää hyvin mun tyyli kouluttaa :) Smilla on ihana.

Molli porskuttaa mukana, on ihan terve ja pirteä.

Smillan seuraamisprojekti on jatkunut, tänään Tuula otti videolle kun seurautin sitä metsätiellä ennen kun mentiin metsään lenkille.

Nyt kun olen katsonut sitä, niin ensin miinukset: se on välillä liian edessä, välillä auraa, oikea paikka on vähän hakusessa.

MUTTA plussiakin löytyy! Tykkään valtavasti Smillan asenteesta, hännänheiluttamisesta, energiasta ja hyvästä kontaktista.

Seuraamisprojekti jatkuu hyvällä mielellä :)

Ollaan treenattu ahkerasti sekä tokoa että nomea. Demi ei oikein nyt jaksa, on vähän allapäin, mutta on se olllut ihan hyvä kuitenkin. Smilla oppii koko ajan uutta. Hyvin se kyllä keskittyy, ja on tulta ja tappuraa kun pääsee noutamaan. Tänään treenattiin markkeerauksiakin, ja hyvin meni.

 


Kommentit

4.1.2014 19:48  tuula

:) :) yes!!!

4.1.2014 20:10  Åsa

:) Ei se nyt täydellistä ole, mutta ei se huonoakaan ole :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini