Ja taas treenattiin :)

Share |

Torstai 26.12.2013 klo 19:13


Mulle on iskenyt ihan hirrrveee treeni-into, tekisi mieli treenata koko ajan, melkein :) No ei me nyt koko ajan treenata, mutta joka päivä kyllä. Tokoa ja noutamista, enemmän tokoa.

dsc_0021.jpg

Meillä oli ennen joulua "pikkujoulut"  nome-treeniporukan kanssa.  Ensin treenattiin ja sen jälkeen herkuteltiin. Smilla oli mukana koko treenin aikana. Ei kiihtynyt kavereiden tekemisestä, mutta kun Demi sai hakea markkeerauksia, niin silloin Smilla kiihtyi... Demi ei sen takia saanut juuri noutaa, vaan sai vaan olla hyvä esimerkki Smillalle, ja istua rauhallisesti ja seurata kun muut teki. Myös Smilla sai elämänsä ensimmäinen kunnon markkeeraus. Hyvin Smilla keskittyi ja totteli.

Smillan toko-seuraamisprojekti meni siihen että palkkaan vaan narupallolla ja johan tuli pikkukoiralle energinen askel ja hyvä kontakti, kunhan se vielä seuraisi oikeassa paikassa, niin sitten olisi pikku-Smillalla hyvä seuraaminen;) on se vaikeita.

Toinen projekti on ollut liikkeestä seisominen ja luoksetulon seisominen.. nekin onnistuu paremmin pallo-palkalla.

Eilen yritettiin treenata ruutua, ajelin oikein Vkvarnin kentälle, mutta huoh.. kyllä pitää olla pitkää pinnaa ja hyvät hermot. Että se hössötti, alustaa piti vaan noutaa ja muutenkin oli kierroksilla... Oli pakko hengittä syvään, kerätä tavarat autoon, ja jättää treenit siihen. Uusi ruututreeni joku toinen kertaa :) mentiin sitten valoisaan parkkipaikkaan ja jatkettiin treenit siellä.

Pihalla olen piilottanut tunnarikapulaa, ja treenannut erikseen sekä tunnarikapulan että puukapulan pitämistä.

Demi on harjoitellut seuraamista, Z, kaukkarit, ja ruutua. Eilen Demi teki melkein vaan merkkiä ja ruutua. Eri variaatioita. Demi oli oikein reipas ja iloinen.

Tänään oli vuorossa WT treenit. Smilla treenasi mielentilaa. Nome-seuraamista, linjaa, "ei saa vaihtaa treenejä" :) luovutuksia ja vähän suuntia.

Demi sai treenata lähihakua ja linjaa, alueet ihan lähekkäin, aika pitkä matka,  ja matkalla häirödameja, jotka ei saanut noutaa. Hyvin Demi kyllä kuunteli ja totteli. Demin treeni meni hyvin.

On se jännää kun Smilla on niin erilainen kun Demi ja Molli, niin oikeastaan mitään ei onnistu samalla tavalla kun kikkuroille. Mutta on se hauskaa kouluttaa tällainen pieni turbokoira :)

Molli on taas päässyt kansikuvatytöksi. Tällä kertaa Kiharalehden joulunumeroon. Syksyllä oli Nuuskulehden kansikuvatyttö. Molli on myös Kiharakerhon nettisivujen etusivulla :)

1474399_783992584960775_934093453_n.jpg kan20si_nuusku_2_2013.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini