Mukavia treenejä

Share |

Lauantai 7.12.2013 klo 20:20


dsc_0080.jpg

Meillä oli eilen todella hyvät nometreenit, kun Andrean pennun kasvattaja tuli meidän kanssa treenaamaan. Saatiin paljon hyviä treenivinkkejä, varsinkin markkeeraustreeneihin. Tehtiin linjamarkkeerauksia, ei ollut Demille helppoa. Ollaan treenattu aivan liian helposti... Demin vauhti on kyllä vähän hiipunut, johtuen juoksukoomasta, mutta muuten teki oikein hyvää työtä.

Lenkillä olen tehnyt molemmille koirille esineruutua, niin että lähetän ne vuorotellen hakemaan. Hyvin Smilla osaa jo odottaa, istuu kaula pitkänä kun Demi etsii, mutta pysyy paikallaan, ja on hiljaa ja rauhallinen. Innokkaasti myös hakee ja käyttää hyvin nenäänsä.

Tänään oltiin Pia Miettisen tokokoulutuksessa Smillan kanssa. Ohjelmassa nouto ja luoksetulo, sekä paikallaistuminen ja makaaminen. Smilla teki sen minkä osaa, vauhtia ei ainakaan tästä likasta puuttuu..

Smilla osasi hyvin odottaa hiljaisena ja rauhallisena sekä kytkettynä että irti, kun mä kävin avustamassa treenikaverit, joten malttitreenit on tuottanut tulosta ja rauhallinen odottelu onnistui ainakin tänään myös häiriöissä :)

Klikkaa kuvat isommaksi.


dsc_0073.jpg dsc_0105.jpg

 

dsc_0145.jpg

dsc_0126.jpg

 

dsc_0020.jpg

 

dsc_0043.jpg dsc_0070.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini