Eläinlääkärissä

Share |

Keskiviikko 4.12.2013 klo 22:58


Vein Smillan eläinlääkäriin, koska sillä on kasvain kyynärpäässä. Olin kyllä jo googlettanut ja itsekin tullut siihen tulokseen että se on histiocytom, hyvänlaatuinen kasvain joka tulee nimenomaan nuorille koirille, mutta halusin vielä varmuuden vuoksi näyttää sen myös eläinlääkärille. Tilasin ajan Fiskarsin eläinlääkäriin ja Annukka Söderblom oli oikein mukava eläinlääkäri, joka vaikutti olemaan ihan aito eläinystävä. Hän ihastui Smillaan niin paljon että hän tilasi jo pennun, jos joskus päätän tehdä Smillalle pentuja :) Eläinhoitaja otti jopa kuvia Smillasta :) Onneksi ei ollut sen vakavampi juttu, vaan kasvain kuulemma kuivuu pois ihan itse, ja jos ei, niin sitten sitä on helppo leikata pois. Se kutisee, ja Smilla nuolee sitä, sen takia sitä pitää suojata ja laittaa Fuciderm voidetta sen päälle, muuta ei tarvitse tehdä.

Vähän ollaan myös treenattu. Smilla on treenannut melkein vaan tottista. Ollaan käyty Lohjalla pentukoulussa, on hyvä treenata ryhmässä, vaikka nomeporukan pentutottis on aika totista hommaa :) 

Kotona ollaan treenattu tokoa, se on hauskempi Smillan mielestä. Seuraamisesta ei meinaa tulla mitään, koska en osaa päättää, että haluanko imuttamalla opettaa sitä vai jollain muulla tavalla. Muuten ollaan tehty ihan perusjuttuja: vähän seisomista, istumista, maahanmenoa, kapulan pitoa ja kapulon nostoa, vähän kaukkareita, ja seuraamista. Smilla on aivan mahtava pentu :)

Demi on treenannut nomea, viime viikolla meillä oli todella hyvät markkeeraustreenit, kiitos vaan Santulle ja Heidille.  Tänään Demi sai myös treenata tokoa, ja vitsi miten se oli hyvä :)

Molli voi hyvin, on iloinen ja pirteä, mutta metsälenkille en enää ota sitä, vaan nykyään se saa vaan kiertää korttelia, ja olla pihalla. En viitsi riskeerata että sen selkä brakaa. Kun on vanha pitää ottaa vähän iisisti :) Ja ihan onnelliselta se vaikuttaa..

Löysin niin edullinen takki Demille, maksoi alennusmyynnillä vaan 11 €. Näin hieno se on.
Ja on ihan lämmin koska on fleecevuori.

 demi2.jpg

Smilla sai nyt Demin vanha, koska se oli Demille liian pieni.

smilla.jpg


Kommentit

8.12.2013 17:42  Ruffehursti

niinhän ne vaatteet menee ihmisilläkin -siasaruksilla..toisen entinen on toisen uus :) hienot takit on ja pitää lämpimänä...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini