Kuvia ja kuulumisia

Share |

Keskiviikko 6.11.2013 klo 23:51


Nyt on kotisivut saanut uuden ilmeen ja on  päivitetty ajan tasalle. Tänne blogiinkin pitää jotain kirjoitella.

Rakas kissamme Tiger meni niin huonoon kuntoon lokakuun alussa, että oli pakko viedä nukutettavaksi. Tiger eli 20 vuotta, ja oli maailman kiltein kissa. Surullista.

Molli on onneksi hyässsä kunnossa. Ja toivottavasti pysyykin kunnossa vielä kauan.

Demi ja Smilla ovat parhaat kaverit. Demi on Smillan suuri idoli, joten mä joudun tekemään kovasti hommia ettei siitä tule Demin koira. Metsälenkillä varsinkin, niin silloin Smilla seuraa vaan Demiä. Nyt olen kovasti yrittänyt että Smilla huomaisi myös minua siellä metsässä, leikin sen kanssa aina välillä kesken lenkkiä ja taskussa on myös herkkuja :) ja olen mennyt piilon kun Smilla on häipynyt Demin kanssa liian kauas, ja se on kyllä auttanut. Tänään se kyllä jo tarkkaili missä mä menin, ja tuli välillä moikkaamaan ja leikkimän narupallolla. Aika itsenäinen on kyllä.

Muuten Smilla on saanut kasvaa villisti ja vapaasti.. :) No ei nyt ihan, mutta melkein. Ollaan treenattu melkein vaan hallittavuutta, mitään ei tapahdu ennen kun on sopivassa mielentilassa. Koska pikkukoira käy helposti kuumana... Smilla on uskomattoman fiksu pentu, se oppii samantien kaikki jutut, minulla ei ole koskaan ennen ollut koira joka oppii näin nopeasti. Oppii nopeasti ja juoksee lujaa.. mä en meinaa ehtiä mukaan.. hauska ja luttana pieni koira.

Olin ilmoittanut Demin sekä Kärkölään että Raaseporin WT kokeisiin, mutta emme päässet osallistumaan, koska Demi astui lasiin ja se kesti melkein kolme viikkoa ennnen kun haava parani. Ilmoitin meidät sitten Hauholle, vaikka kyllä epäilin ettei se voi onnistua kun emme päässeet treenaamaankaan...  Ennen kun Demi loukkasi tassunsa niin se oli todella hyvässä vireessä, mutta Hauhon kokeessa Demi ei totellut, ja koe meni sen takia huonosti. Oikein harmittaa... Mutta ensi vuonna uusi yritys.

dsc_0117.jpg

1.jpg

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini